Barion Pixel Jennifer Lopez Európába menekült a válása és Ben Affleck elől – egyre aggasztóbb részletek derülnek ki a kapcsolatukról – Coloré

Jennifer Lopez Európába menekült a válása és Ben Affleck elől – egyre aggasztóbb részletek derülnek ki a kapcsolatukról

2024. 06. 23.

Közel 20 év után 2021-ben talált vissza egymáshoz Jennifer Lopez és Ben Affleck, akik 2 éve örök hűséget fogadtak egymásnak két gyönyörű esküvőn is.

Azóta viszont nagyot fordult a világ a sztárpárral, és sajnos nem jó értelemben. Azt már az elején is látni lehetett, hogy két igen különböző személyiségről van szó, akik ennek ellenére imádják egymást és remekül megvannak, ám ahogy telt-múlt az idő leginkább Affleck-en lehetett látni, hogy kezd felszállni a rózsaszín köd a szeméről és egyre terhesebb számára a rivaldafény, valamint a folyamatos szereplések. Jennifer Lopezt azonban ez élteti. Erre nagyszerű bizonyítékot szolgáltatott a Prime-on látható dokumentumfilmje is, amelyben maga Jane Fonda tette fel neki először a kérdést, hogy miért érzi annyira fontosnak a szerelme bizonygatását.

Jennifer Lopez és Ben Affleck házassága
Forrás: Kevin Winter / Staff / Getty Images

Azóta a tökéletesnek hitt kapcsolat mára a múlté. Több közeli ismerős szerint is csak a látszat miatt nem nyilatkoznak a házasságukról, ám most újabb megerősítést kapott a pletyka, miszerint nincsenek együtt.

Jennifer Lopez ugyanis Olaszországba utazott barátaival, méghozzá Ben nélkül. A csodaszép énekesnő jelenleg pihen és barátai szerint igyekszik magára és a lelkére koncentrálni, hiszen élete legnagyobb kudarca, hogy élete szerelmével is zátonyra futott a házassága.

Jennifer Lopez az olaszországi kiruccanáson – amelyről IDE kattintva lehet megnézni a képeket – természetesen ismét tökéletesen festett. Lenyűgöző idomait stílusos ruhákkal és trendi kiegészítőkkel emelte ki, ám sok ismerőse szerint ez csak álarc, és mélyen legbelül nagyon fáj neki, hogy erre a döntésre jutottak férjével.

Forrás: Daily Mail
Borítókép forrása: Lionel Hahn / Getty Images
0 /eletmod/sztarok/jennifer-lopez-europaba-ben-affleck/