Barion Pixel Itt a bizonyíték: Ezek a jelek utalnak arra, hogy Jennifer Lopez és Ben Affleck házasságának vége! – Coloré

Itt a bizonyíték: Ezek a jelek utalnak arra, hogy Jennifer Lopez és Ben Affleck házasságának vége!

2024. 06. 16.

Jennifer Lopez és Ben Affleck szerette volna viszonylag csendben letudni a válást, illetve eladni az ingatlant, amire 2 évig vadásztak.

Jennifer Lopez és Ben Affleck háza táján tényleg nem állhatnak túl jól a dolgok, mert alighogy lemondta a díva This is Me Live: The Greatest Hits koncertsorozatát, máris kiderült, hogy álom otthonukat árulják, pedig több mint 2 évig keresték a megfelelő ingatlant.

Az ET magazin adta hírül a TMZ nyomán, hogy a házaspár csendben, ügynökség segítségével próbálja eladni a 60,8 millió dollárért vásárolt hatalmas kúriát, a nagy területtel, vendégházzal és mindenféle földi jóval felszerelve.

Jennifer Lopez és Ben Affleck
Forrás: Stephane Cardinale/gettyimages

A 46 000 négyzetméteres ház egy 5 hektáros területem fekszik, 12 hálószobával, 24 fürdőszobával, fedett sportkomplexummal, sporttársalgóval, moziteremmel és bárral is rendelkezik. A birtokhoz tartozik az 5000 négyzetméteres vendégház, egy két hálószobás őrház és a 12 autó befogadására alkalmas garázs.

De nemcsak emiatt gondolják úgy sokan, hogy válik a sztárpár. Jennifer Lopez már nem hordja a jegygyűrűjét, illetve nyilvánosan sem jelennek már meg együtt eseményeken.

A “Bennifer” álompár 2023 májusában vették meg a birtokot, viszont Lopez az elmúlt hetekben új ingatlanokat nézegetett. Amikor lemondta koncert állomásait, azzal indokolt a közösségi médiában, hogy szeretne a családjával lenni és erre jó oka van, higgyük el neki, hogy akár miért nem szánta volna rá magát erre a nehéz döntésre.

Jennifer Lopez épp az Atlas című filmjének örvend, ami nagy siker lett a Netflixen. Ennek kapcsán meg is írta a hírlevelében, hogy a sok negatív cikk és komment ellenére szeretetből és sikerből is bőven van az életében, és egy ilyen szeletke most ez a sci-fi, aminek nagyon örül.

Forrás: Daily Mail
Borítókép forrás: Bellocqimages/gettyimages
0 /eletmod/sztarok/jennifer-lopez-valas-jelek/