Barion Pixel Megdöntötte a Netflix nézettségi rekordját Ryan Reynolds és Dwayne Johnson filmje – Coloré

Megdöntötte a Netflix nézettségi rekordját Ryan Reynolds és Dwayne Johnson filmje

2021. 12. 01.

Még három hete sincs, hogy megjelent a Netflixen a Red Notice (Különösen veszélyes bűnözők), máris megszerezte a platform legnézettebb filmje címet.

Tizennyolc nappal a film november 12-ei megjelenése után a világ legnagyobb streaming felülete bejelentette, hogy a Red Notice legyőzte a korábbi csúcstartó Madarak a dobozbant, és jócskán felülmúlta a 2018-as thriller 282 millió órás megtekintésszámát. A Dwayne Johnson, Ryan Reynolds és Gal Gadot nevével fémjelzett akció-vígjáték ugyanis 328.8 millió órányi nézettségnél jár, vagyis a Netflix-felhasználók legalább fele már látta a produkciót – és még nem telt le a vízválasztó első hónap a megjelenése óta. Ha ez még nem lenne elég, 94 országban vezeti a legnépszerűbb filmek listáját és van ott a top 10-ben november közepe óta.

red notice film netflix
Dwayne „The Rock” Johnson, Gal Gadot és Ryan Reynolds. Forrás: Northfoto

A film sztorija szerint egy FBI profilozó (Johnson) kénytelen együttműködni a világ legjobb ékszertolvajával (Reynolds) annak érdekében, hogy megszerezzék Kleopátra elveszettnek hitt, hatalmas értékű tojásait, ám a balhéban részt vesz, vagyis inkább keresztbe tesz nekik egy másik, igencsak keresett bűnöző is (Gadot). Ugyan a kritikusok kifejezetten rossz véleménnyel vannak a moziról, a Rotten Tomatoes-on például 39%-on áll, a nézők a számok alapján igencsak megkedvelték.

A sorozatok terén is rekorddöntögetés folyik a Netflix háza táján, ugyanis a korábbi csúcstartó Bridgertont letaszította a trónról a Squid Game (Nyerd meg az életed).

Forrás: CNN