Barion Pixel Szeretted az Ifjú Sheldont? Akkor a belőle készült spinoff sorozatot is imádni fogod! – Coloré

Szeretted az Ifjú Sheldont? Akkor a belőle készült spinoff sorozatot is imádni fogod!

2024. 03. 06.

Az Ifjú Sheldon eleve spinoffnak indult, és most ez is saját sorozatot nevelt ki.

Az Ifjú Sheldon az Agymenők előtörténete, amiből kiderül, hogy Sheldonnak milyen gyerekkora volt. A történet jószerivel az Agymenőkben elhangzott mondatokra alapoz, és igen nagy siker lett. Berendelték a folytatást, ami Georgie-ról és Mandy-ről fog szólni, és várhatóan jövőre már nézhetjük is a kalandjaikat!

Az Ifjú Sheldon után

Az egyelőre cím nélküli sorozatban Montana Jordan és Emily Osment fog szerepelni, akik rutinosan folytatják karaktereiket. Ez nem egy-, hanem többkamerás vígjáték lesz, és pontosan ugyanazok a producerek, akik az Agymenők és az Ifjú Sheldon esetében.

Mint a CBS Entertainment elnöke elmondta, Chucke Lorre és Steve Molaro producerek mesterei a karakterek fejlesztésének, és generációkat szórakoztattak már, így biztosak lehetünk abban, hogy most is feledhetetlen sorozatot gyártanak.

Az Ifjú Sheldon spinoffjában Georgie-é lesz a főszerep / Kép forrása: Imdb
Az Ifjú Sheldon spinoffjában Georgie-é lesz a főszerep / Kép forrása: Imdb

A történteket ezúttal Georgie és Mandy szemszögéből láthatjuk, ám kérdés, hogy csakis a gyerekükre és a barátaikra fog korlátozódni, vagy ugyanúgy visszatérnek az Ifjú Sheldonban megismert karakterek. Annyi bizonyos, hogy az időben nem ugranak, így aki szereti a retrót, visszatérhet a kilencvenes évek elejére a sorozat által.

Forrás: Variety.

Nyitókép forrása: Imdb