Igazi spanyol életérzés – így néz ki Agymenőkből ismert Simon Helberg lakása

2023. 04. 12.

Simon Helberg úgy döntött, hogy piacra dobja a Los Angeles-i lakását, amit feleségével, Jocelyn Towne-nal és két gyermekükkel, Wilderrel és Adeline-nel osztott meg. A mediterrán stílusú épület 1920-ban épült, és egy egész vagyonba kerül.

Simon Helberg a legtöbbeknek az Agymenők című sitcomból lehet ismerős, ahol Howard Wolowitz szerepét alakította. A színész a sorozat kezdetétől egészen az utolsó részekig szerepelt a projektben. Összesen 12 évig és 279 epizódban játszotta a karaktert.

Simon Helberg spanyol stílusú birtokát 9 millió dollárért árulják, átszámítva 3 milliárd forintért. Az otthont feleségével, Jocelyn Towne-nal és két gyermekükkel, a 10 éves lányukkal, Adeline-nal, és 8 éves fiúkkal, Wilderrel osztották meg.

A ház Los Feliz negyedben található, ahol rengeteg befutott és feltörekvő sztár is lakik. Domboldalra épült, nyugodt része Los Angelesnek. Helberg korábbi otthona több mint 400 négyzetméteres, öt hálószoba és négy teljes fürdőszoba található benne, egy további hálószoba és fürdőszoba pedig egy vendégházban kapott helyet.

Simon Helberg mediterrán stílusú lakása

Belépve egy tágas nappali fogadja a vendégeket. Fagerendák vannak a mennyezeten, egy új kandalló, és a dupla franciaajtókon keresztül az udvari teraszra lehet kijutni. A konyhában egyedi szekrények kerültek beszerelésre, napsárga színben és márvány munkalapokkal, valamint egy nagy központi asztal bárszékekkel.

A második emeleten a lakók elbújhatnak egy beépített olvasósarokban. Itt található az elsődleges hálószoba, ahonnan kilátás nyílik az otthont körülvevő növényzetre. A szoba fürdőszobájában gőzzuhany, kád, kézzel festett csempe és beépített infraszauna található.

A különálló vendégház mellett a hátsó udvarban van még egy sós vizes medence és egy teljesen felszerelt kültéri konyha is. A hirdetés szerint az ingatlan jellemzői közé tartozik még egy meditációs szentély egy koi-tó mellett, egy domboldal gyümölcsfákkal, vadvirágokkal és pihenőhelyekkel.

Az épületet az 1920-as években építették, különlegessége, hogy az eredeti külsejét megőrizve újították fel. A házat már tavaly áprilisban is eladásra kínáltak. Egy hónapig kerestek vevőt, majd a tulajdonosok meggondolták magukat és levették a hirdetést. Egy év után most újra eladásra kínálják.

Forrás: People, New York Post

Borítókép forrása: Northfoto