Barion Pixel Itt a tévé, hol a tévé? – Coloré

Itt a tévé, hol a tévé?

2021. 05. 24.

Bár a varázslat is bejöhet, inkább ne várjunk a csodára, ha szeretnénk eltüntetni a nappalinkban vagy hálószobánkban éktelenkedő tévékészüléket – arra itt van ez a néhány szemkápráztató lakberendezési ötlet.

Képek társaságában

Ha egyébként is tervben van egy galériafal kialakítása, üssünk két legyet egy csapásra, és komponáljuk bele a szobát csúfító tévénket is. Részletkérdés, hogy a tévé egy komód tetején pihen, vagy a falra szerelve kapott helyet, bármelyik megoldással remekül működik a dolog – feltéve, ha odafigyelünk egy nagyon fontos szabályra: valamennyi képen, kereten köszönjön vissza a fekete szín. Minél nagyobb mennyiségben, annál hatásosabb lesz az elvegyülés.

Lakberendezes Tv Elrejtese Galeria Fal
Forrás: instagram/@iluvbellearte

Az álcázás nagymestere

Ugye, hogy nem is olyan egyszerű felfedezni a tévét ebben a nappaliban? Hiszen kaméleont meghazudtoló módon simul bele a fal fekete színébe. De ha nem érezzük magunkat elég extravagánsnak egy ilyen dark szobarészlethez, semmi gond – egy sötétkék, olajzöld, vagy mély bordó árnyalat is tökéletesen megteszi. A lényeg, hogy ne legyen kontraszt a TV és a fal színe között.

Lakberendezes Tv Elrejtese Sotet Fal
Forrás: instagram/@designbypage

Vászon bevetésen

Miután megnéztük kedvenc sorozatunk új epizódját, egyszerűen csak lehúzzuk a feltekercselt vászonképet a falra szerelt tévékészülékünk elé – volt, nincs tévé! Válasszunk az otthonunkhoz színben és stílusban passzoló képet és arról csináltassunk egy printet, majd kapjuk elő a szerszámainkat és máris mehet a falra a tartószerkezet. Egyébként egy szőnyeg, vagy az újra reneszánszukat élő falikárpitok egyike szintúgy bevethető a nemes ügy érdekében.

Lakberendezes Tv Elrejtese Vaszonkep
Forrás: instagram/@rebeccacaridad

Szárnyaljon a képzelet!

Nem is gondolnánk, mi mindenre jó egy függönykarnis két darab régi zsalugáterrel kombinálva – biztos, hogy először nem egy tévéálca jutna róluk eszünkbe. Pedig nagyon is stílusos és praktikus megoldás, például a hálószobánkban garázdálkodó készülék elrejtésére. De ha úgy érezzük, valami még hiányzik a meghitt hangulathoz, csak dobjunk fel rá egy-egy koszorút.

Lakberendezes Tv Elrejtese
Forrás: instagram/@qbhome

Ne aprózzuk el

Tévékészülék, házimozi rendszer, hangfalak, videojáték konzolok, ilyen-olyan kütyük megszállottjai vagyunk? Egy szép nagy tolóajtókkal felszerelt, stílusos szekrény a nappaliban mindezt elnyeli. Amíg tart a videojáték-maraton szabadjára engedhetjük a bennünk élő gyermeket, majd két mozdulattal később újra egy felnőtt otthonában találjuk magunkat.

Lakberendezes Tv Elrejtese Szekreny
Forrás: instagram/@nottshomelove

Borítókép forrása: instagram/@sophiagaleria