Barion Pixel Barkács csaj, ezt figyeld! Ezek a szerszámok lesznek az új legjobb barátnőid – Coloré

Barkács csaj, ezt figyeld! Ezek a szerszámok lesznek az új legjobb barátnőid

2021. 04. 23.

„De jó, ezt én is megcsinálom!” – hányszor hagyta már el az én számat is meggondolatlanul e mondat és vált nagyon gyorsan a DIY projektem „majd a pasim befejezi” projektté. Azonban ezekkel a csajos barkácseszközökkel ezentúl a teremtés koronái jönnek majd hozzánk segítségért!

Multifunkciós szerszám

Ha csak egyetlen dolgot választhatunk, az legyen egy kis multifunkciós szerszám! Az egész szerkezet alig nagyobb egy hajkefénél, de sokkal hasznosabb annál: a cserélgethető, apró csiszolófejekkel még a legcirádásabb bútorunkat is újjávarázsolhatjuk, vagy akár polírozhatjuk a régi kilincseket, fogantyúkat. Fúrhatunk, vághatunk és a lista itt még közel sem ért a végéhez.

Deltacsiszoló

A gyártók gondoltak ránk is, mert akadnak szinte tenyérnyi, pihekönnyű darabok, melyekkel férfiakat meghazudtoló barkácsolásba vághatunk. Vele sokkal könnyebb lesz egy méretesebb bútor lecsiszolásra, ráadásul kialakításának köszönhetően könnyedén odaférünk az élekhez.

haztartas diy barkacsolas szerszamok butorfelujitas 2
Forrás: Shutterstock / PuzzlePix

Akkus csavarozó

Ha azt gondoljuk, mi kemények vagyunk és majd a sima kézi csavarhúzóval megoldjuk, akkor képzeljünk magunk elé egy méretes, lapra szerelt gardróbszekrényt – és a hozzá tartozó tengernyi csavart…

Festékpisztoly

A hajlakkal már begyakoroltuk a mozdulatokat, így mesterei leszünk a festékszóró pisztoly használatának. Előnye az ecsettel szemben, hogy sokkal egyenletesebben fed, nem hagy csíkokat és a legkisebb hézagokba is könnyedén bejut a festék.

haztartas diy barkacsolas szerszamok 1
Forrás: Shutterstock / PuzzlePix

És amik nélkül nem lehet élni…

Egy jó erős sniccer, mérőszalag, vízmérték, ácsceruza és – mivel csak nőből vagyunk – egy helyes kis derékra rögzíthető ácstáska a sok motyónak.

Borítókép forrása: Shutterstock / PuzzlePix