Barion Pixel Így dekoráld az otthonod, ha a síelés megszállottja vagy! – Coloré

Így dekoráld az otthonod, ha a síelés megszállottja vagy!

2021. 06. 04.

Mindenkinek van valami mániája. Az igazi otthon pedig arról ismerszik meg, hogy tükröz minket, a személyiségünket, a kedvenc hobbinkat vagy sportunkat. Szóval nyár ide, vagy oda – vegyük elő a garázsban parkolópályára állított síléceinket és készítsük el belőlük a legkülönfélébb lakberendezési kiegészítőket.

Galériafal helyett

Egy üresen tátongó falszakasz a nappaliban szinte adja magát, hogy kialakítsuk rajta saját síszentélyünket. Fogjuk a léceket, síbotokat, az emlékezetes siklásokról – vagy esésekről – készült képeinket, vagy bármilyen apró-cseprő kiegészítőt, és komponáljuk meg őket először a földön, épp úgy, ahogy egy hagyományos galériafalnál tennénk.

Lakberendezes Silec Dekoracio 1
Forrás: instagram/@oliveandpopbytay

Lámpának sem utolsó!

Bármilyen lámpát kreálhatunk régi léceinkből, vagy akár a bolhapiacon lőtt antik darabból, de a legtöbb fantázia az állólámpákban rejtőzik. Egy megfelelő állólámpavázra szükségünk lesz az összeszereléshez, és ha ez megvan már csak rajtunk múlik, hogy keresztezve, a talpakkal összefordítva rögzítjük rá a léceket, esetleg egy 3 vagy 4 sílécből álló darabot dobunk össze.

Lakberendezes Silec Dekoracio 2
Forrás: instagram/@thedirtygringogarage

A legmenőbb gyerekágy

Azóta síel a gyerek, mióta járni tud, és a padlás már roskadozik a régi, kinőtt lécektől? Akkor itt az idő, hogy leporoljuk őket és ágyvégként keljenek új életre. Rendezzük őket szimmetrikusan: a széleken kezdjük a legrövidebb darabokkal, majd az ágy közepe felé haladva jöhetnek a magasabbak. Ezzel projekttel garantáltan sokat nő majd a népszerűségi indexünk az utódunk szemében!

Lakberendezes Silec Dekoracio 3
Forrás: instagram/@julieadriansenart

Kéne egy polc?

Mi sem egyszerűbb! Vegyünk egy derékszögű, vagy háromszögű polctartó konzolt, majd a léceket csavarozzuk fel rá olyan módon, hogy a talpai nézzenek a mennyezet felé, a csatos rész pedig lefelé. Szuper megoldás az íróasztal vagy ágy fölé – csak győzzük mivel telepakolni az így kapott rengeteg tárolófelületet!

Lakberendezes Silec Dekoracio 4
Forrás: instagram/@skimonkey2011
/otthon/lakberendezes/igy-dekorald-az-otthonod-ha-a-sieles-megszallottja-vagy/