Barion Pixel Vele randizik Kanye West? Egyre több a bizonyíték – Coloré

Vele randizik Kanye West? Egyre több a bizonyíték

2021. 06. 09.

Kanye West úgy néz ki eleget búslakodott a válása miatt, és ha minden igaz Irina Shayk az új választottja.

Egyszer már felröppentek olyan pletykák, hogy a gyönyörű szupermodell, Irina Shyak lett a rapper új barátnője, ám eddig sem ő, sem pedig a szépség nem erősítették meg az állításokat.

Kim Kardashian Goes Topless In New Kanye West Music Video
Forrás: northfoto.com

Most azonban úgy fest, hogy erre nem is lesz szükség, hiszen néhány napja több szemtanú is látta őket a franciaországi Provence városában, amint együtt vásárolgattak a zenész szülinapján. Kanye, ugyanis június 8-án töltötte be a 44. életévét, amelynek alkalmából kicsit elvonult a világ szeme elől. Egy bennfentes szerint az elmúlt fél év nagyon megviselte, mivel végérvényesen zátonyra futott Kim Kardashiannal való házassága és a gyerekeit is egyre ritkábban látja a nagy távolság miatt. Irina pedig tökéletes támasza.

A modell még 2019-ben szakított lánya édesapjával, Bradley Cooperrel, akivel nagyon jó barátságban váltak el, most viszont ő is úgy érezte, hogy ideje esélyt adnia valaki másnak. Kanye és Irina régóta ismerik egymást – pontosabban West Stronger című számának klipje óta, amelyet 2009-ben forgattak le a szépség szereplésével.

Hogy mikor és hogyan alakult át a kapcsolatuk barátságból szerelemmé, még nem tudni, de többen is úgy vélik, hogy nagyon jó hatással vannak egymásra és a modell lehet a megoldás a sztár mentális problémáira is.

Forrás: justjared.com