Barion Pixel Ha van divatos sztárcsemete, akkor az Bradley Cooper lánya – Coloré

Ha van divatos sztárcsemete, akkor az Bradley Cooper lánya

2021. 05. 04.

Bradley Cooper büszke apa lehet, hiszen kislánya már most igazi szépség, akinek még stílusérzéke is van.

A kis Lea De Seine-nek kijutott a jó génekből, ugyanis édesapja és édesanyja is nagyszerű külső adottságokkal rendelkezik, de ha ez nem lenne elég, mindketten A-listás sztárnak minősülnek.

A Star Is Born Premiere In Los Angeles
Forrás: northfoto.com

Talán ezért sem olyan meglepő, hogy egyetlen kislányuk is jócskán örökölte ezeket a dolgokat. Szőke fürtjeivel és kék szemével kiköpött édesapja, ám a divat iránti szeretetét bizony az édesanyjától kapta. Lea még csak 4 éves, de már olyan határozott elképzelései vannak az öltözködésével kapcsolatban, amelybe híres anyukájának sem enged beleszólást. Maga választja ki és veszi fel az általa legjobbnak ítélt szettet, amelyet a minap is megcsodálhattak a járókelők New Yorkban.

A sztárcsemete egy leopárd mintás ruhában és egy tündéri kis cipőben vonult végig az utcán a fotósok legnagyobb örömére, hogy összefussanak Bradley Cooperrel, aki maga is megdöbbent kislánya ízlésén.

https://www.instagram.com/p/COcsldNh2Iy/

A Másnaposok sztárja és a gyönyörű modell 2015 és 2019 között alkottak egy párt, de a szakításuk után is jóban maradtak. Sőt, mi több többször kapták le őket a fotósok, amint nagy öleléssel köszöntik egymást, amikor átadják egymásnak a lányukat.

Forrás: people.com
/divat/oltozkodes/ha-van-divatos-sztarcsemete-akkor-az-bradley-cooper-lanya/