Barion Pixel Kiderült Irina Shayk hibátlan bőrének titka – Coloré

Kiderült Irina Shayk hibátlan bőrének titka

2021. 03. 12.

Irina Shayk tökéletes bőrének titkára már évek óta kíváncsi a világ, amire most végre fény derült.

Képernyőfotó 2021 03 12 4.46.21
Borítókép forrása: Youtube.com

A szépséges 35 éves modell a Vogue Beauty Secrets nevű Youtube sorozatába kapott meghívást, amely során a saját szépségápolási rutinját osztotta meg a követőkkel. Bardley Cooper volt párja természetesen hasznos tanácsokkal is ellátta azokat, akik tőle akarták ellesni a hibátlan bőr titkát.

Irina a hidratálását tartja az egyik legfontosabbnak a szépségápolási rutinja során, amelyhez olajmentes hidratáló krémet és külön szemránckrémet használ. A bevált csodafegyvere viszont a reggeli citromos víz, – ami beindítja az emésztést és belülről hidratálja – valamint az aranyat tartalmazó arcpakolás, amelynek összetevői feltöltik és regenerálják a bőrt. Másik fontos bőrápolási titka pedig a jégkocka…

„Nagyon hideg időben nőttem fel. Amikor felébredek vagy utazom valahova és kissé duzzadtnak és táskásnak érzem a szemem alatt részt, akkor odafutok a hűtőhöz, kiveszek egy jégkockát és végigmegyek vele a szem körüli területen, az államon, és az arcom többi részén is.”

Irina a bőrápolási praktikái mellett néhány sminktippet is adott a rajongóknak, amelyek közül az egyik legfontosabbnak tartott tanácsa, hogy az alapozót ne ecsettel, hanem az ujjunkkal vigyük fel, hogy minél természetesebb hatást tudjunk elérni, illetve a temérdek sminktermék helyett tartsunk inkább kevesebb, de jobb minőségű dolgokat.

A modell elsősorban szemöldök formázót, ajakápolót és egy fényvédőt tartalmazó alapozót tart a sminktáskájában.

Forrás: Vogue
/divat/szepseg/kiderult-irina-shayk-hibatlan-borenek-titka/