Barion Pixel Antonio Banderas 27 éves lánya, Stella Banderas gyönyörű nővé érett – a vörös szőnyeg legszebbje volt – Coloré

Antonio Banderas 27 éves lánya, Stella Banderas gyönyörű nővé érett – a vörös szőnyeg legszebbje volt

2023. 10. 29.

A 27 éves Stella Banderas Melanie Griffith és Antonio Banderas lánya, de már nagymamája is hollywoodi ikon volt.

Stella Banderas igazán híres családdal büszkélkedhet, szülei mindketten A-listás színészek, féltestvére nem különben, nagymamája, Tippi Hedren Alfred Hitchcock filmekben szerepelt, és a vadállatok megmentésére irányuló jótékonyságáról ismert. Ráadásul jó géneket is örökölt, hiszen nemcsak mindenki szép a felmenők között, de Tippi 93 évesen is jó egészségnek örvend és aktív életet él. Dakota mellett, a másik féltestvére, Alexander Bauer, akinek apja a 66 éves Steven Bauer, akit A sebhelyes arcú szerepe tett világhírűvé.

Stella Banderas
Forrás: Carlos Alvarez/Getty Images

Ha ez nem lenne elég, Stella magánéletében is körül van véve ismert emberekkel. Korábban Eli Meyer zenésszel járt, egy ideje pedig Álex Gruszynski a párja. Álex üzletember, akivel korábban már jártak, és majdnem gyerekkoruk óta ismerik egymást.

Stella Banderas
Forrás: Carlos Alvarez/Getty Images

A szépséges ifjú modell-divattervező-színésznőt nemrég a spanyolországi Circulo de las Bellas Artes Kulturális Központban, a RABAT Magic Cosmos eseményén fotózták. A tökéletes alakú lány egy lélegzetelállító fekete estélyiben pózolt a vörös szőnyegen. A ruha különleges, mély dekoltázzsal készült, ejtett pántjai pedig szabadon hagyták Stella vállát. Az ifjú tehetség kimondottan megidézi édesanyja fiatalkori megjelenését, habár édesapja temperamentuma is visszaköszön tekintetéből.

Stella Banderas jelenleg filmrendezőként fejleszti képességeit, miután az USC-re jár, és színészkurzusokat is végzett Stella Adlernél drámaiskolájában. Biztosan sokat hallunk még a feltörekvő szépségről, aki talán híres nővére, Dakota nyomdokaiba léphet. Gyerekként már játszott nővére és édesanyjuk mellett a Tűzforró Alabama című filmben 1999-ben.

Forrás: Daily Mail
Borítókép forrása: Carlos Alvarez/Getty Images