Barion Pixel Antonio Banderas egy teljesen új szerepben mutatja meg magát színészként – Coloré

Antonio Banderas egy teljesen új szerepben mutatja meg magát színészként

2022. 06. 21.

Antonio Banderas neve hallatán mindig a spanyol szerető karaktere jut az eszünkbe, hiszen sármja és kisugárzása tökéletesen passzol ezekhez a szerepekhez.

Antonio Banderas olyan filmekkel szerzett magának hírnevet, mint a Zorró álarca, az Eredendő bűn, a Desperado vagy éppen a Volt egyszer egy Mexikó.

Antonio Banderas
Forrás: Northfoto

Ezekben a filmekben egytől egyig fontos szerepet kapott a spanyol vére, akárcsak elképesztő – mai napig minden nőt lenyűgöző – mediterrán kisugárzása. Most azonban úgy döntött, hogy 61 évesen ideje nyitnia más jellegű szerepek felé is.

A színész idén egy akcióthrillerben lesz látható Jaime King színésznővel az oldalán. A Code Name Banshee című alkotásban egy veterán bérgyilkost alakít majd, s a szerep kedvéért kemény edzéseken kellett részt vennie, hogy a lehető leghitelesebb legyen az izgalmas jelenetek során. Az előzetes alapján ezek rendkívül jól sikerültek. Antonio egy korábbi interjúban elmondta, hogy megtehetné, hogy hátradől és a pihenésre koncentrál, ő mégis úgy érzi, van még mit adnia a világnak.

Az új filmet július 1-jén mutatják be a mozikban, mely története szerint Calebnek (Antonio Banderas), a kormány egykori bérgyilkosának, fel kell hagynia a bujkálással, miután kiderül, hogy vérdíjat tűztek ki a fejére. Calebnek és pártfogoltjának, Banshee-nek (King) maguk mögött kell hagyniuk a múltat, és meg kell találniuk Caleb lányát, Hailey-t, ha túl akarják élni a titkos CIA-összeesküvést, ami a halálukat akarja.

A készülő filmben egyébként Catherine Davis és Tommy Flanagan is szerepelnek. Antonio Banderas az elmúlt években olyan alkotásokhoz adta a nevét, mint a nemrég debütált Uncharted, a Sokkal több, mint testőr 2. és az Út a díjesőig. 2023-ban pedig az Indiana Jones 5-ben is feltűnik majd.

Antonio Banderas
Forrás: Northfoto

Ez is érdekelhet

Dakota Johnson

A 31 éves sokoldalú sztár már a kezdetek óta ügyel rá, hogy ne skatulyázzák be, így szinte minden műfajban megcsodálhattuk színészi tehetségét. Többek között szerepelt a Sóhajok című horrorfilmben, A szürke 50 árnyalata mindhárom részében, illetve a Sebek című thrillerben is. Most azonban egy Jane Austen regény, a Meggyőző érvek adaptációjára mondott igent, amelyet a népszerű streaming szolgáltató, a Netflix hoz tető alá. Ha szeretnél többet tudni az alkotásról, akkor olvasd el a cikkünket!