Barion Pixel Dakota Johnson is szerepet kapott Jane Austen regényének adaptációjában – Coloré

Dakota Johnson is szerepet kapott Jane Austen regényének adaptációjában

2021. 05. 06.

Dakota Johnson és Henry Golding fognak szerepelni a Netflix következő saját gyártású produkciójában!

A 31 éves sokoldalú sztár már a kezdetek óta ügyel rá, hogy ne skatulyázzák be, így szinte minden műfajban megcsodálhattuk színészi tehetségét.

Dakota Johnson
Forrás: northfoto.com

Többek között szerepelt a Sóhajok című horrorfilmben, A szürke 50 árnyalata mindhárom részében, illetve a Sebek című thrillerben is. Most azonban egy Jane Austen regény, a Meggyőző érvek adaptációjára mondott igent, amelyet a népszerű streaming szolgáltató, a Netflix hoz tető alá.

A forgatókönyvet Ron Bass és Alice Victoria Winslow írták, akiknek a nevéhez olyan filmek köthetőek, mint az Esőember vagy az Ébren álmodó. A rendezői székben pedig Carrie Cracknellt köszönthetjük, akinek ez lesz az első filmje.

A készülő alkotásban Dakota Anne Elliot karakterét kelti életre, aki sznob családjával él, ám nézeteiben merőben eltérő személyiség. Miután egykori udvarlója visszatér, választás elé kényszerül, hogy ad-e neki egy második lehetőséget, vagy hátrahagyja a múltat és új életet kezd.

A Netflix azt nyilatkozta, hogy az alkotás egyszerre lesz modern és szellemes, hogy ezzel is megőrizzék a mű eredetiségét. A regényből készült már sorozat és színházi darab is, ám minden bizonnyal Dakota Johnson egy teljesen más fűszerezést ad az új adaptációnak.

Forrás: deadline.com
0 /eletmod/sztarok/dakota-johnson-is-szerepet-kapott-jane-austen-regenyenek-adaptaciojaban/