Érkezik a 90-es évek kedvenc rajzfilmsorozatának mozifilmje

2021. 04. 29.

A nagy Sailor Moon rajongók most örülhetnek, ugyanis annyi év után visszatér, méghozzá a Netflix kínálatában!

A világszerte botrányosnak, ám annál nagyobb népszerűségnek örvendő anime sorozatot több, mint 40 országban sugározták 1991 és 1997 között.

Sailor Moon Anime
Forrás: youtube.com

Gyerekek millió rajongtak a tündérekért, akik a világot fenyegető gonoszság ellen vették fel a harcot. Ezért volt akkora öröm a széria egykori fanjai számára, hogy június 3-án a sorozathoz készült film – Sailor Moon Eternal – végre debütál a Netflix kínálatában. Az alkotást eddig csak Japánban lehetett látni, azonban a nagy érdeklődésre való tekintettel a Netflix csapata úgy döntött, hogy az ő felületükön is elérhetővé teszik.

“Sok más emberhez hasonlóan, a Sailor Moon határozta meg gyerekként az animék iránti szeretetemet. Nem csoda, ugyanis a karakterek a szerelemről és az igazságosról alkotott képével rengeteg rajongó szívét dobogtatták meg.” – mondta a Netflix tartalommenedzsere.

A film története egyébként az eredeti manga rajzfilm cselekményén alapszik, amely egy Naprendszert védelmező királyságról szól. A huszadik század végén ennek a királyságnak a védelmezői, vagyis tündérei születnek újjá és az a feladatuk, hogy újra megvédjék a világot a gonosztól.

Forrás: variety.com