Az Oscar-gálán debütált az év várva várt romantikus filmjének első előzetese

2021. 04. 27.

A West Side Story kétségkívül a világ egyik leghíresebb musical filmje, így nem csoda, hogy óriási öröm volt sokak számára, hogy hamarosan érkezik a remake változata.

A produkciót a zseniális Steven Spielberg jegyzi rendezőként, ami szintén sokat nyomott a latba, hogy még a legnagyobb filmesek is várni kezdték a végeredményt.

West Side Story Elozetes
Forrás: youtube.com

A film elkészült, ugyanakkor a pandémia – ahogy sok más alkotásnak – ennek is közbeszólt. Most azonban végre-valahára ízelítőt adtak a filmből, amelynek első előzetese a vasárnapi Oscar-gálán debütált. Az 1961-es filmklasszikus még ebben az évben, december 10-én kerül a mozikba, amelynek főszereplői Ansel Elgort (Csillagainkban a hiba, Baby), valamint Rachel Zegler (Shazam) lesznek. Mindkét színésznek nehéz dolga lesz, hiszen annak idején Natalie Wood és Richard Beymer játszották Maria és Tony szerepét, akiknek az alakítása azóta is legendás maradt.

https://www.youtube.com/watch?v=1NVobQjj6uY

Ennek már 60 éve, és bár az eredeti alkotást nehéz lesz überelni, az első trailer azt engedi sejtetni, hogy Spielberg mint mindig, most is nagyszerű dolgot hozott létre.

Forrás: deadline.com