Barion Pixel Melanie Griffith takargatja: a színésznő lecserélte Antonio Banderas tetoválását gyermekei nevére – Coloré

Melanie Griffith takargatja: a színésznő lecserélte Antonio Banderas tetoválását gyermekei nevére

2023. 07. 13.

A 65 éves sztár, Melanie Griffith évek óta próbálja eltüntetni magáról a tetoválását, de most végre meg is szabadult exférje nevétől.

Évekkel azután, hogy elkezdte a tetoválása eltávolítási folyamatát, Melanie Griffith végre teljesen lecserélte a legendás Antonio Banderas feliratot – gyermekei nevére. A 65 éves bombázót hétfőn kapták lencsevégre Los Angelesben sétálva, karján pedig tökéletesen látszott az új tetoválás, ami afféle keresztrejtvény formál.

Melanie Griffith
Forrás: Jon Kopaloff/Getty Images

Most már a szív alakú tetoválás helyett, amelyet egykor a bőrére véstek, gyermekei: Alexander, Stella, Dakota és Jesse nevét varrták fel. Melanie a séta során fekete ujjatlan felsőt viselt, fehér nyári szoknyát, és nagyon menő fekete bőr kesztyűket a hozzájuk passzoló horgolt fekete bőrtáskával. A szettet egy fekete szandállal zárta alul. Arcát napszemüveggel takarta, jellegzetes szőke hajzuhataga pedig szabadon omlott a vállára.

Melanie nem sokkal azután kezdett lézeres kezelésbe a szív alakú tetoválás eltávolítására, hogy 2014. június 6-án bejelentette, hogy elválnak Antonio Banderasszal. Néhány nappal a bejelentés után már sminkel fedte el Antonio nevét, miközben részt vett egy olaszországi filmfesztivál díjátadóján. Az évek során a tetoválás fokozatosan elhalványult, de az nem világos, hogy pontosan mikor is kapta Melanie Griffith a legújabb, végleges tetoválást.

Mel és Antonio 18 évnyi házasság után döntött úgy, hogy „megfontoltan és konszenzussal” véget vet a kapcsolatának. A válást 2015 decemberében véglegesítették. Melanie-nak három gyermeke van; Alexander Bauer, Steven Bauertől; a szintén színésznő Dakota Johnson, akinek Don Johnson az apja; illetve Stella Banderas – Antonio-tól. A negyedik név a karján Jesse Johnsoné, aki a nevelt fia volt.

Forrás: Daily Mail
Borítókép forrása: Sonia Recchia/Getty Images