Barion Pixel Antonio Banderas és Olivia Colman is csatlakozhat a Paddington 3. részéhez, melynek már a cselekménye is ismert – Coloré

Antonio Banderas és Olivia Colman is csatlakozhat a Paddington 3. részéhez, melynek már a cselekménye is ismert

2023. 06. 25.

A szeretett medve kalandjainak harmadik opuszának címe a Paddington Peruban.

A Paddington harmadik részét júliusban kezdik forgatni, és úgy néz ki Olivia Colman, Antonio Banderas, Rachel Zegler és Emily Mortimer is csatlakoznak.

A szereplők továbbá Hugh Bonneville, Julie Walters, Jim Broadbent, Madeleine Harris és Samuel Joslin lesznek, valamint Ben Whishaw és Imelda Staunton is visszatér Paddington és Lucy néni hangjaikként. A forgatás helyszínei közé tartozik az Egyesült Királyság, Peru és Kolumbia.

Olivia Colman, Paddigton
Forrás: Albert L. Ortega/Getty Images

A történet szerint Paddington visszatér Peruba, hogy meglátogassa szeretett nénijét, Lucyt, aki jelenleg a Nyugdíjas Medvék Otthonában lakik. Paddington és a Brown család váratlan utazásra indul az Amazonas esőerdőjén keresztül a perui hegycsúcsokig.

Antonio Banderas
Forrás: Pablo Cuadra/Getty Images

A harmadik részben Emily Mortimer veszi át Sally Hawkins helyét Mrs. Brown szerepében. Hawkins, aki a Paddington első és második filmekben szerepelt, azt mondta:

Számomra eljött az idő, hogy átadjam a gyeplőt valaki másnak és nem is lehetne erre jobb választás, mint a csodálatos Emily Mortimer. Rendkívül különleges ember, aki megtestesíti Mary Brown esszenciáját. Én szerelmes vagyok Paddington világába, és mindig is az leszek. Már nagyon hiányzik a képernyőn és a képernyőn kívül is ez a családom, az első két film elkészítésének élménye valóban a legjobb és legkreatívabb időszakok egyike volt az életemben. Nagy örömet szereztek nekem ezek a filmek, örökké a szívemben őrzöm őket.

Az Oscar-díjas Colman a tiszteletreméltó anyát fogja alakítani, egy apácát, aki a nyugdíjas medvék otthonát vezeti. Banderas Hunter Cabotot alakítja, egy lendületes és rettenthetetlen folyami hajóskapitányt, aki felajánlja segítségét a Brown családnak perui kalandjuk során. A Golden Globe- és NBR-díjas Rachel Zegler pedig Cabot lányát, Ginát fogja alakítani.

A Paddington filmek hatalmas nyereséget hoztak a gyártóknak és forgalmazóknak 2015-ben és 2018-ban. A franchise sikerét és kedveltségét pedig az is bizonyítja, hogy egy különleges kisfilmben még maga II. Erzsébet királynő is együtt teázott a mackóval, amikor trónra lépésének 70. jubileumi évét ünnepelték.

Forrás: Variety
Borítókép forrása: imbd