Barion Pixel Antonio Banderas ebben a filmben tűnik fel legközelebb – Coloré

Antonio Banderas ebben a filmben tűnik fel legközelebb

2022. 08. 15.

Antonio Banderas nevét is bejelentették egy készülő projekt kapcsán és egy fiatal szívtipró is társul mellé a filmben.

Antonio Banderas sosem megy ki a divatból, és a női szívek mindig is megdobbannak, ha ő színre lép. Hamarosan ismét örvendezhetünk alakításán, ráadásul nem egyedül okoz majd felejthetetlen élményt. Banderas és Jonathan Rhys Meyers ugyanis a készülő Clean Up Crew krimivígjáték főszereplői.

Antonio Banderas
Forrás: Northfoto

A Jon Keeyes által rendezett Clean Up Crew középpontjában egy bűnügyi helyszínelő csapat áll, akik egy készpénzzel teli aktatáskát fedeznek fel a bűntett helyszínén – és azt magukhoz veszik nem túl legális módon. A nagy fogás miatt harcba szállnak egy maffiavezetővel, egy bérgyilkossal és korrupt kormányügynökökkel is, akik mind a készpénz után kutatnak. Meyers és Melissa Leo játssza a takarítócsapat vezetőit, míg Antonio Banderas a maffiafőnököt, aki az aktatáskát keresi.

Antonio Banderas
Forrás: Northfoto

A fiatal és dögös Jonathan Rhys Meyers Emmy-díjra jelölt színész, aki ismerős lehet VIII. Henrik király szerepe által a Tudorok című sorozatból, de szerepelt a Vikingekben, a Drakulában és a Mission: Impossible harmadik részében is. Melissa Leo Oscar-díjas színésznő, aki leginkább az olyan filmekben nyújtott alakításáról ismert, mint a Védelmező, A fogságban, A harcos vagy a Wayward Pines sorozat.

Az izgalmasnak ígérkező akciófilmet Írországban forgatták, és nemrég fejezték be a gyártását. A Clean Up Crew premierje a jövő hónapban lesz a Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon.

Ez is érdekelhet:

Antonio Banderas egy teljesen új szerepben mutatja meg magát színészként

A színész idén egy akcióthrillerben lesz látható Jaime King színésznővel az oldalán. A Code Name Banshee című alkotásban egy veterán bérgyilkost alakít majd, s a szerep kedvéért kemény edzéseken kellett részt vennie, hogy a lehető leghitelesebb legyen az izgalmas jelenetek során. Ha szeretnél többet tudni a filmről, olvasd el a cikkünket!

Forrás: variety.com