Barion Pixel Furcsa ellentmondások láttak napvilágot Sophie Turner és Joe Jonas válásával kapcsolatban – ez lehet az igazság – Coloré

Furcsa ellentmondások láttak napvilágot Sophie Turner és Joe Jonas válásával kapcsolatban – ez lehet az igazság

2023. 09. 12.

Sophie Turner és Joe Jonas 4 év házasság után döntött úgy, hogy külön utakon folytatják, a férj adta be a keresetet és közös felügyeleti jogot szeretne két gyermekükre.

Sophie Turner és Joe Jonas álomba illő kapcsolata sajnos zátonyra futott, miközben van egy egyéves és egy hároméves kislányuk. Míg korábban külföldi médiumok azt fejtegették válási okként, hogy Jonas inkább otthonülős típus volt, a felesége azonban szeretett volna még bulisabb életet élni, most egy külföldi lap pont ellentétes indokokat említ.

Joe Jonas és Sophie Turner
Forrás: Jeff Kravitz / Contributor / FilmMagic, Inc / Getty Images

A forrásaik szerint Sophie második gyermekük születése után enyhe érzelmi labilitást, szülés utáni depressziót élt át és nem volt kedve kimozdulni otthonukból. Joe viszont azt akarta, hogy továbbra is jelenjenek meg a közösségi eseményeken és lényegében kényszerítette a Trónok harca sztárját, hogy eljárjon vele.

A forrás úgy fogalmaz “kevéssé volt támogató Joe” feleségével szemben a nehéz, szülés utáni időszakban. A pár körüli emberek egy ideje már érezték a feszültséget a sztárpár kapcsolatában és utólag Sophie Turner hangot is adott annak, mennyire kényelmetlen volt számára, hogy továbbra is elvárja férje tőle, hogy “villogjon” az eseményeken.

A két okfejtés tehát ellentétesebb nem is lehetne, és sokan vették védelmükbe a 27 éves anyát, miszerint erősen szexista az a szóbeszéd, hogy Sophie Turner szeret kimozdulni és szórakozni, Joe pedig a nyugis családapa, akinek az otthon melege a legfontosabb.

Sophie Turner, Joe Jonas
Forrás: Gotham/Getty Images

A sztárok esetén a válás különösen nehéz, hiszen a szemben álló feleknél általában komplett PR csapat talál ki narratívát arra, hogyan sározzák be a másikat, vagy legalábbis miként tüntessék fel jobb színben a másik szülőt.

Ez az év nagyon komoly megpróbáltatásokat rótt a celebritásokra, ennyi szakítás és válás nem volt az elmúlt esztendőkben, mint most. Megküzdött a kapcsolatáért Megan Fox és Machine Gun Kelly, gallyra ment Ariana Grande házassága, bejelentette a válását Ricky Martin, szakított Keke Palmer énekes és szerelme, de a gyönyörű Sophia Bush színésznő és férje, Grant Hughes is beadta a papírokat.

Forrás: Daily Mail
Borítókép forrása: Lionel Hahn/Getty Images