Barion Pixel Joe Jonas és Sophie Turner beadott válókeresetéből derült ki 2. lányuk neve – Igazán érdekes választásra esett a választásuk – Coloré

Joe Jonas és Sophie Turner beadott válókeresetéből derült ki 2. lányuk neve – Igazán érdekes választásra esett a választásuk

2023. 09. 10.

A rajongók alig bírnak felocsúdni, de a hír igaz, 4 év házasság után, két közös gyermekkel válik Joe Jonas és Sophie Turner.

Mesébe illően indult Joe Jonas és Sophie Turner kapcsolata. A zenész Instagramon követte a Trónok harca sztárját, majd egyszer csak ráírt, amit Sophie el se nagyon akart hinni. Az üzengetésből pedig szerelem és házasság lett, és a fiatal hírességek között ők voltak az egyik legkedvesebb pár a rajongók szívében. Villámcsapásként jött a hír: Jonas beadta a válókeresetet.

joe jonas
Forrás: Northfoto

A 34 éves énekes kedden egy Miami Dade megyei tárgyalóteremben benyújtotta a papírokat, hogy véget vessen házasságának az X-Men filmek sztárjával, gyermekei anyjával. A fiatal pár mindig erősen védte magánéletét és gyermekeik privát szféráját, második kislányuk nevét el sem árulták még, ám egy külföldi lap megszerezte a bírósági dokumentumok másolatát, amiből kiderül, hogy a kislány nevének kezdőbetűje D.

A nagyobbik testvérre, Willára úgy hivatkoznak, hogy WJ (Willa Jonas), míg a kistesó DJ monogrammal szerepel.

A bírósági dokumentumokból az is kiderül, hogy Jonas kijelentette, hogy a 27 éves Turnerrel kötött házassága „visszahozhatatlanul megromlott” , illetve részletezi az egykori házaspár azon tervét, hogy megosszák a felügyeleti jogot hároméves lányuk, Willa és egyéves kislányuk felett.

A házasság felbontására vonatkozó petícióban Jonas ügyvédje kijelenti: „A kiskorú gyermekek legfőbb érdeke, hogy a felek megosszák a szülői felelősséget.”

Sophie Turner, Joe Jonas
Forrás: Gotham/Getty Images

Joe Jonas azt is indítványozza, hogy Willa és DJ elsődleges lakhelye a floridai Miami legyen, ahol ő és Turner éltek eddig. Illetve kéri, hogy egyezzenek meg egy időbeosztási tervben.

A dokumentumokban az is szerepel, hogy a felek érvényes és végrehajtható házassági szerződést kötöttek 2019. április 29-én, napokkal azelőtt, hogy Las Vegasban kimondták volna a boldogító igent.

Forrás: Daily Mail
Borítókép forrása: Jeff Kravitz/Getty Images