Barion Pixel Joe Jonasnak elege lett? Ő vigyázott a gyerekekre, míg Sophie Turner bulizott? – Coloré

Joe Jonasnak elege lett? Ő vigyázott a gyerekekre, míg Sophie Turner bulizott?

2023. 09. 06.

Az utóbbi napokban mindenki azt találgatja, hogy Joe Jonas és Sophie Turner házassága tönkrement-e és válni fognak-e. Úgy tűnik, hogy a pletyka hivatalossá vált, a zenész beadta a válókeresetet.

Joe Jonas válni akar

Joe Jonas hivatalosan is beadta a válókeresetet Sophie Turner ellen – tudta meg a Page Six. A hírek szerint a párnak hónapok óta „komoly problémái” voltak.

A bírósági feljegyzések szerint az énekes kedden adta be a papírokat Miamiban, és egy nagyon befolyásos ügyvédet bízott meg a képviseletével. Tom Sassert intézte például Tiger Woods válását is.

A megszerzett beadvány szerint Joe Jonas azt állítja, hogy házassága „menthetetlenül tönkrement”. A dokumentumokban azt is megjegyzi, hogy két, Sophie Turnerrel közös gyermeke eddig elsősorban nála lakott, de a szakítás után „megosztott szülői felügyeletet” kér. A válófélben lévő párnak házassági szerződése van, amelyet a dokumentumok szerint 2019. április 27-én kötöttek.

Joe Jonas and Sophie Turner
Kép forrása: Axelle/Bauer-Griffin / Contributor / FilmMagic, Inc / Getty Images

Egy ideje találgatnak a válásról

Még vasárnap derült ki, hogy a Jonas Brothers tagjának csapata felvette a kapcsolatot két Los Angeles-i válóperes ügyvéddel. Illetve többször látták, hogy nem hordta a jegygyűrűjét, bár meglepő módon a hírek kirobbanása utáni estén ismét felvette az ékszert a koncertjére, illetve Instagramon is olyan képet posztolt, amin látszik az ujján a gyűrű.

A bajok nem most kezdődtek. Joe Jonas hiába van éppen turnén a testvéreivel, a Jonas Brothersszel, mégis ő az, aki a két gyermekükre a legtöbbször vigyáz. Egy bennfentes azt állította a TMZ-nek kedden, hogy Joe Jonas és Sophie Tuner „nagyon különböző életmódot” folytatnak, mivel a nő állítólag nagyon szeret bulizni.

Sophie szeret bulizni; Joe szeret otthon maradni. Nagyon eltérő életmódot folytatnak

– mondta a forrás. A rajongók pedig azonnal előástak rengeteg olyan korábbi fotót, amin Sophie Turnert bulizni vagy éppen alkoholt fogyasztani láthatjuk.

Eközben Turner tavaly bevallotta, hogy honvágya, és nagyon hiányzik neki az Egyesült Királyság, ahonnan az Egyesült Államokba költözött a házasságuk után.

Annyira hiányzik Anglia. Az emberek, a hozzáállás, minden. Lassan odaköltöztetem a férjemet

– mondta az Elle UK-nak 2022 májusában.

Joe Jonas and Sophie Turner
Kép forrása: BG002/Bauer-Griffin / Contributor / GC Images / Getty Images

Hozzátette, hogy szereti Amerikát, de a lelki egészsége miatt, jobb lenne, ha a családja és a barátai közelében lehetne Angliában. Turner egyébként nem először beszélt arról, hogy mentálisan nincs jól, és étkezési zavarral küzdött.

Saját bőrömön tapasztaltam meg a mentális betegséget, és láttam, hogy mit tud tenni a körülöttem lévő emberekkel is. [Amikor tinédzser voltam] az anyagcserém hirtelen úgy döntött, hogy a mélybe zuhan, és elkezdtem hízni, és mindez a kamera előtt történt velem

– mondta a színésznő 2019-ben a Marie Claire Australia című lapnak.

Végül terapeutához ment, aki segített neki javítani az állapotán.

Forrás: Page Six 1, 2, US Weekly

Borítókép forrása: Jeff Kravitz / Contributor / FilmMagic, Inc / Getty Images