Barion Pixel Hihetetlen átalakulás a szerepért: A 27 éves Sophie Turner mellett még a rokonai is elmennének az utcán – Coloré

Hihetetlen átalakulás a szerepért: A 27 éves Sophie Turner mellett még a rokonai is elmennének az utcán

2023. 08. 08.

A Trónok harca egykori vörös tinédzsere, Sophie Turner a hírhedt brit ékszertolvaj, Joan Hannington mesébe illő történetét hozza el egy új sorozatban.

Sophie Turner 27 éves korára igencsak komoly dolgokat tudhat maga mögött: tiniként berobbant a Trónok harca sorozat Sansa Starkjaként, majd szerepelt az X-Men univerzumban, illetve önálló filmet is kapott. Közben jött a szerelem és házasság, majd gyermekáldás Joe Jonassal, és most újabb fajsúlyos szerepet osztottak rá.

A napvilágot látott forgatási fotókon Sophie Turner egy 1980-as évekbeli kosztümöt és retró ruhákat vett fel, a hozzáillő szemüveggel, vörös tincseit pedig barna paróka alá rejtették. Olyan komoly átalakuláson esett át a szerep kedvéért, hogy még talán a két kislánya sem ismerne rá.

Sophie Turner azonban nem sokáig lesz barna, mert gyorsan szőkére kell, hogy váltson. Az ITVX-nek forgat ugyanis egy drámát, Joan címmel, amely a hírhedt brit ékszertolvaj, Joan Hannington hihetetlen történetét meséli el. Joan pedig mestere volt a megtévesztésnek és az átváltozásoknak.

A Joan egy valós történeten alapuló sorozat, mely Joan Hannington memoár regényén alapul. Az 1980-as évek Londonjában játszódó sorozatban Joan odaadó anyaként csapdába esett egy katasztrofális házasságban. Férje, Gary egy erőszakos gengszter, ám amikor a férfi elmenekül, Joan megragadja a pillanatot, hogy otthagyja régi életét.

A nő szívszorító döntéseket hoz, amikor egy jobb élet felé veszi a célját, hogy lányának, Debbie-nek és önmagának biztonságos otthont teremtsen.

Sophie Turner
Forrás: Dia Dipasupil/Getty Images

Joan hozzámegy a profi rosszfiúhoz, Boisie Hanningtonhoz, és elindul az úton, hogy Nagy-Britannia egyik legsikeresebb gyémánttolvajává váljon. Szó szerint fontok milliói mentek át a kezükön, Joan és Boisie (Frank Dillane alakítja) elit bűnözőkké váltak, egy “keresztanya” lett, de persze életmódjuk nem úszhatta meg a tragédiákat. A széria folyamatosan vicces, megdöbbentő és erőszakos, egy figyelemre méltó nyers debütálás egy igazi túlélőről.

Forrás: Daily Mail
Borítókép forrása: Axelle/Getty Images
0 /eletmod/sztarok/sophie-turner-atalakulas/