Barion Pixel Paris Hilton kiakadt a követőire – elárulta, hogy miért néz ki furcsán a gyermeke – Coloré

Paris Hilton kiakadt a követőire – elárulta, hogy miért néz ki furcsán a gyermeke

2023. 10. 25.

Paris Hilton a napokban mutatta meg a követőinek a 9 hónapos kisfiát, Phoenix Barron Hilton Reumot. Sokan kiszúrták, hogy a baba feje eléggé nagy és aggodalmukat fejezték ki, miszerint a kisfiú talán makrokefáliában szenved.

A makrokefáliát több tényező is okozhatja, például genetikai rendellenességek, a terhesség alatti fertőzések vagy a születésnél fellépő probléma. Egyes esetekben agyi rendellenességre is utalhat az állapot, máskor viszont semmi súlyos hozadéka nincs.

Természetesen az édesanyához, Paris Hiltonhoz is eljutottak a hozzászólások, és felszólalt az „elfogadhatatlan” fanyalgás ellen. A megjegyzések közül sajnos sokan a kisgyermek fejméretére koncentráltak, ami nagyon rosszul esett az örökösnőnek.

Gyermekneurológussal kell kiértékeltetni a babát, elég nagy a fontanelle (lágyrész) és a makrokránia, valószínűleg MRI-re lenne szüksége, hogy kizárják a gerincvelői folyadék elzáródását az agyában, biztosra kellene menni

– írta egy személy.

Egy másik hozzátette:

Talán agyvelőgyulladása van? Mi történik valójában, nem akarok bunkó lenni, de ez nem tűnik normálisnak.

Paris Hilton kiakadt a hozzászólókra

Paris Hilton először egy Stephanie Tleiji nevű felhasználó által a hétvégén feltöltött TikTok-videóra reagált, amely összefoglalja azt, ahogy az emberek reagáltak a kis Phoenix képeire.

Van néhány beteg ember ezen a világon. Az én angyalom teljesen egészséges. És igen, természetesen járt már orvosnál, csak nagy az agya

– írta a kommentekben.

Kedden délután Hilton egy hosszabb bejegyzésben fejtette ki gondolatait, amelyet X-en, korábban Twitter, osztott meg.

A reflektorfényben élve az életet, a kommentek elkerülhetetlenek, de az én gyermekemet, vagy bárki másét célba venni elfogadhatatlan. Ez mélyebben fáj a szívemnek, mint ahogy azt szavakkal le lehetne írni. Keményen dolgoztam azért, hogy olyan környezetet alakítsak ki, amely a szeretetről, a tiszteletről és az elfogadásról szól, és ugyanezt várom el cserébe

– írta Paris Hilton.

Paris Hilton
Paris Hilton és Carter Reum / Kép forrása: Jeff Kravitz / Contributor / FilmMagic, Inc / Getty Images

Miután fiát „életem legnagyobb áldásaként” jellemezte, hozzátette:

Nehéz felfogni, hogy vannak emberek a világon, akik ilyen ártatlanságot vesznek célba. Remélem, hogy az emberek több kedvességgel és empátiával tudnak egymáshoz viszonyulni.

Hilton és férje, Carter Reum első gyermeke 2023. január 16-án béranya segítségével született. A pár, akik 2021 végén házasodtak össze, több mint egy hétig titokban tartották kisfiút, majd utána is sokáig védték és nem mutatták meg a követőiknek.

Forrás: Huff Post, People

Borítókép forrása: Medios y Media / Contributor / Getty Images Entertainment / Getty Images