Barion Pixel Paris Hilton férjhez ment! Háromnapos lakodalommal ünnepelt a férjével – Coloré

Paris Hilton férjhez ment! Háromnapos lakodalommal ünnepelt a férjével

2021. 11. 12.

Végre, a negyedik eljegyzési gyűrű bevált és a 40 éves örökösnő november 11-én kimondta a boldogító igent.

Paris Hiltonra végül csak rátalált a boldogság, méghozzá a kockázatitőke-befektető Carter Reum személyében, akivel ugyan jó 15 éve ismerik egymást, de az első randira csak 2019-ben került sor. Paris állítása szerint azóta viszont elválaszthatatlanok, és tényleg Carter számára a nagy Ő, akivel egy életre tervezi a jövőjét.

10th Annual Lacma Art+film Gala
Forrás: Northfoto

Paris egyszer már majdnem elkelt, de esküvőjét Chris Zylkával az utolsó pillanatban lefújták. Ezután ismerkedett meg Carterrel, aki idén februárban jegyezte el a hírességet, méghozzá a születésnapján, egy trópusi szigeten. Utána egy talkshow-ban Paris arról mesélt, hogy legalább 3 napig tart majd a lakodalom az esküvő után, és mivel imád öltözködni, úgy tervezi, hogy lesz vagy 10 esküvői szettje.

Ebből egyet, egy gyönyörű fehér csipkeruhát már láthatunk is az Instagramján, ezzel a képpel harangozta be, hogy férjhez ment. A ceremóniát Bel-Air-ben tartották a néhai Hilton nagypapa mesés birtokán. A nagy napra természetesen hírességek egész sora hivatalos volt a családon kívül, így lencsevégre kapták Paula Abdult, Emma Robertset, Ashley Bensont és a barátnőjét, Kim Kardashiant is.

Mivel a szőkeség az egész életét a nyilvánosság előtt éli, imádja a valóságshow-kat és szereplést, ezért az esküvőt is láthatja majd a világ. A nagy napot a Paris in Love című dokureality mutatja majd be a nemrég indult streaming csatornán, a Peacockon.

Forrás: dailymail.com