Barion Pixel Álomszép! Ez minden, amit tudni kell Kourtney Kardashian jegygyűrűjéről – Coloré

Álomszép! Ez minden, amit tudni kell Kourtney Kardashian jegygyűrűjéről

2021. 10. 20.

Kourtney Kardashiant a hétvégén eljegyezte Travis Barker, az eljegyzési gyűrűt Lorraine Schwartz ékszerész tervezte.

A híres ékszerész számára nem volt ismeretlen a Kardashian család, hiszen ő tervezte korábban Kim Kardashian gyűrűjét is, amit Kanye Westtől kapott. Most pedig végre valahára Kourtney csodálatos ékszerét is elkészíthette, amiről a következőket mesélte:

Cosmopolitan Magazine's 50th Birthday Celebration Los Angeles
Forrás: Northfoto

„Ez egy hibátlan, gyönyörűen csíszolt gyémánt. Sokat dolgoztam rajta Travis-szel, aki maga is nagy szerepet vállalt benne. A legapróbb részletekig megbeszéltük, mit képzelt el, milyen lenne az álomdarab. A végeredmény gyönyörű, és nagyon boldogok vele.”

A lánykérés persze felkerült a közösségi médiára is, így gyorsan híre ment a nagy eseménynek. Kourtneyék egyik barátja így nyilatkozott:

„Teljes meglepetés volt Kourtney számára. Travis elmondta a családjának, hogy meg fogja kérni a kezét, de mindenki nagyszerűen el tudta titkolni előtte a meglepetést. Rosewood a kedvenc helyük a rövid hétvégi kiruccanásokhoz. Gyakran bérelnek ott szállodát, így a lánykérés is ott történt. Ez egy nagyon különleges hely számukra, és így, hogy egy bejáratott helyre mentek, könnyebb volt az egészet titokban is tartani.”

A pár egy éve van együtt, és kezdetben nem sokan gondolták, hogy tartós lesz a celeb és a Blink-182 dobosának románca. A háromgyermekes édesanya azonban boldogabb nem is lehetne, ujján a közel 1 millió dolláros gyémánttal. A hírek szerint, gyermekei apja, Scott Disick nagyon nem örült a hírnek, és nem akarja, hogy a punk zenész legyen a három gyerkőc mostohaapja, annak ellenére, hogy korábban azt mondta, áldását adja a kapcsolatra, ha Kourtney végre boldog.

Forrás: insider.com