Barion Pixel Sztárok, akik nem féltek megmutatni a striáikat – Coloré

Sztárok, akik nem féltek megmutatni a striáikat

2021. 10. 04.

Az elmúlt években nagy hangsúlyt kapott a testpozitivitás, amelynek a sztárok is óriási szószólói lettek.

Egyre több híresség mutatja meg azt, ami természetes velejárója a női létnek.

Victoria's Secret Runway Fashion Show 2018
Forrás: Northfoto

Ilyen például a narancsbőr, a pattanások és persze a striák is, amelyek kortól, testsúlytól és életmódtól függetlenül is sok nő testén találhatóak meg. Valakinek a csípőjén, valakinek a mellén vagy éppen a hátán. Sokunk számára zavaró, pedig sosem volt mit szégyellni rajta, ami egy-két sztárnak hála már bennünk is sokat változott.

Ettől függetlenül nem árt tudni néhány sztárpraktikát, amelyekkel láthatatlanabbá tehetjük őket, sőt mi több egyes trükkökkel, akár teljesen meg is szabadulhatunk tőlük a rendszeres alkalmazásuk által.

Íme:

Kourtney Kardashian

A legidősebb Kardashian nővér egyik nyaralásán töltött fel egy képet, amin láthatóak voltak a szülés utáni csíkjai a csípőjén. A kommentelők nem győzték dicsérni és megköszönni a bátorságot. De azért a valóságshow sztár elárulta, hogy heti rendszerességgel szokta kávézaccal radírozni, hogy simább legyen a striák felülete.

Ashley Graham

A plus size modell talán az egyik legismertebb olyan híresség, aki annyira büszke a striáira, hogy minden héten megoszt egy képet, amelyen nemcsak megmutatja magát, hanem igyekszik mindenkivel megszerettetni a saját striáit is. Ő maga nemcsak a szülés, hanem a plusz kilói miatt is az lett a teste több pontján. Bár a gyönyörű modellt nem zavarja, a feszülő érzés és a pirosság ellen kakaóvajas krémet használ minden este.

Lady Gaga

Az énekesnőnek sosem voltak kis mellei, amelyeken tinédzser korában több csík is megjelent. Szerencsére kicsit sem érzi magát kevesebbnek tőle, sőt egy képén meg is mutatta a rajongóinak. Állítása szerint a vazelin és a rózsaolaj sokkal simábbá tudja tenni őket.

Katie Holmes

Tom Cruise volt felesége pár hete vett részt egy eseményen, ahol olyan ruhában jelent meg, amelyben a hasán lévő striákat tette láthatóvá. A színésznő egy interjúban elmondta, hogy ezek a csíkok emlékeztetik arra, milyen csodálatos is a női test. Ettől függetlenül sokat hidratálja és szerinte a nap is sokat segít, hogy gyorsabban világosodjanak ki.

Demi Lovato

Az énekesnő köztudottan sokat sanyargatta magát a karrierje során. Hol hízott, hol fogyott. Összeomlása után azonban sokat dolgozott magán és azon, hogy megszeresse a testét. Mára nemcsak kiegyensúlyozott és egészséges, de a fogyás nyomait is sikerült elfogadnia magán. A rajongóinak azt írta egy kommentben, hogy rengeteg vizet iszik és argánolajjal szokta átmasszírozni a csípőjét.

https://www.instagram.com/p/CJM_ZtQBgyb/?utm_source=ig_embed

Lais Ribeiro

Hihetetlen, de még az olyan tökéletes alakú modelleknek is van striájuk, mint a szépséges Lais Ribeiro, akinek a túl gyors növekedés miatt lett csíkos a csípője. Annyira nem zavarja ez az apró szépséghiba, hogy mindegyik fotózásán megtiltotta a retusálásukat.

/divat/szepseg/sztarok-akik-nem-feltek-megmutatni-a-striaikat/