Főzőműsorral jelentkezik Paris Hilton

A Hilton família egykori botrányhősnőjét már eddig is sok szerepben láthattuk. Kipróbálta magát modellként, dj-ként, énekesnőként, üzletasszonyként, de a mostani show-ját senki nem látta jönni: Paris Hilton ugyanis úgy kapott főzőműsort a Netflixen, hogy közben nem igazán tud főzni.

Főzőshow-t általában profi szakácsok szoktak kapni a tévécsatornákon vagy a streaming szolgáltatóknál, ám Paris Hiltonnal most kivételt tesz a Netflix. A médiavállalat tisztában van azzal, hogy az örökösnő főzőtudománya hagy némi kívánnivalót maga után, azonban úgy tűnik, épp ebben látják a műsor húzóerejét.

A Cooking With Paris augusztus 4-től kerül képernyőre, s a hatrészes produkció egy sor hírességet is fölvonultat. Az első rész Kim Kardashiannal indít, a későbbi epizódokban pedig Saweetie, Demi Lovato, Nikki Glaser, Nicky Hilton és Lele Pons is feltűnik majd.

Az előzetes alapján a műsor arról fog szólni, hogy Paris Hilton minden adás alkalmával elmegy valamelyik celeb barátjával bevásárolni, hogy aztán a konyhában együttes erővel megküzdjenek az elemekkel – ez esetben a beszerzett összetevőkkel -, miközben rájönnek a konyhai eszközök működésének rejtelmeire. 

A jövő szerdától látható műsor előzetese itt tekinthető meg:

A főzőműsor ötletét egyébként egy tavalyi YouTube-videó adta, amelyben Paris Hilton unalmában lasagnát készített a karantén ideje alatt, selyemkesztyűben és tűsarkú cipőben, asszisztensével, a Diamond Baby névre hallgató ölebbel.

A nézők valószínűleg nem azért követték figyelemmel a 15 perces kisfilmet, hogy a végén láthassák az elkészült lasagnát, sokkal inkább az önjelölt sztárszakács személyére voltak kíváncsiak. A videó jelenleg több mint 5 milliós megtekintésnél tart, s ha Paris ezt a nézettséget egymagában el tudta érni egy rögtönzött videóval, akkor minden bizonnyal a Netflix is megtalálja a számításait a komolyan felépített és beharangozott produkcióval.

Borítókép forrása: Netflix

Ha tetszett a cikk, mutasd meg az ismerőseidnek is!

NEKED AJÁNLJUK

Lemaradtál a nyaralásról? Dehogyis!