Barion Pixel Paris Hilton rajongói nagyon aggódnak 10 hónapos kisfia miatt: aggasztóak a róla készült képek? – Coloré

Paris Hilton rajongói nagyon aggódnak 10 hónapos kisfia miatt: aggasztóak a róla készült képek?

2023. 10. 23.

Miközben Paris Hilton boldogan posztolt gyermekéről fotókat, elindultak a találgatások, hogy mi lehet a gond a kis Phoenix-szel.

Paris Hilton sokáig várt a felhőtlen boldogságra, volt, hogy a vőlegényével a házasság előtt szakítottak, és gyerekre is régóta vágyott. Jelenlegi szerelme és házastársa, Carter Reum oldalán teljes a boldogsága. 2021-ben házasodtak össze, 10 hónapja pedig már hárman vannak. Kisfiát, Phoenix Barron Hilton Reum-ot sokáig védte a nyilvánosság elől, de egy ideje nem bánja ha képek készülnek róla.

A kis Phoenix-et láthattuk már New York utcáin, nemrég pedig Paris maga is közölt közös képeket a picivel, amint egy fehér kanapén pózolnak. A kicsinek szemmel láthatóan elég nagy a fejecskéje, ami a babáknál természetesen nem ritka. Egyrészt a babák feje arányaiban sokkal nagyobb, mint a felnőtteké, másrészt a szülés során akár a koponya deformálódhat is átmenetileg.

"this Is Paris" 2021 Tribeca Festival
Forrás: Monica Schipper/Getty Images

Nem tudni, hogy a kis Phoenix-nél mi a helyzet, de számos kommentelő hangot adott az aggodalmának, miszerint a kisfiú talán makrokefáliában szenved. A makrokefáliát több tényező is okozhatja, például genetikai rendellenességek, a terhesség alatti fertőzések vagy a születésnél fellépő probléma. Egyes esetekben agyi rendellenességre is utalhat az állapot, de máskor viszont semmi súlyos hozadéka nincs. A megnagyobbodott fejecske egyelőre rejtély, az énekesnő nem reagált az Instagramon elindult lavinára.

A 41 éves Paris Hilton mindenesetre biztosan mindent megtesz annak érdekében, hogy gyermeke egészségesen fejlődjön, és Phoenix mosolya illetve tekintete alapján minden rendben van.

Forrás: People
Borítókép forrása: Neilson Barnard/Getty Images
0 /eletmod/sztarok/paris-hilton-kisfia-rajongok/