Barion Pixel Az 53 éves P. Diddy nemcsak azzal ejtette ámulatba a rajongókat, hogy titokban született egy gyereke, hanem a névvel is – Coloré

Az 53 éves P. Diddy nemcsak azzal ejtette ámulatba a rajongókat, hogy titokban született egy gyereke, hanem a névvel is

2022. 12. 12.

P. Diddy-nek októberben született meg a hetedik gyermeke, de csak most osztotta meg a hírt. Egyelőre elég ködösek az információk a kicsi körül.

Puff Daddy, P. Diddy vagy Diddy, születési nevén Sean Combs a kilencvenes évek óta óriási népszerűségnek örvend, 2022-ben a hiphop történetének harmadik milliárdosa is lett. Népszerűsége azonban nemcsak a zeneiparban jelentős, hanem a nők körében is, az amerikai rappernek eddig öt gyermeke van, jórészt különböző anyáktól, és úgy tűnik, idén októberben egy hatodik is született, méghozzá egy kislány.

P. Diddy
Forrás: Northfoto

Nagyon boldog vagyok, hogy a kislányomat, Love Sean Combs-t üdvözölhetem a világban. Mama Combs, Quincy, Justin, Christian, Chance, D’Lila, Jessie és jómagam is nagyon szeretünk! Isten a legnagyszerűbb!

– tweetelte a sztár, aki egyúttal a világ tudomására hozta azt is, hogy a lányát önmagáról nevezte el, de a Love keresztnévvel valamelyest lányosabbá tette a dolgokat.

Nem világos, pontosan mikor született a gyermek, a TMZ információi szerint októberben, egy Newport Beach-i kórházban. Azt sem tudni, ki az anyuka, akire a posztban Diddy csak Mama Combs-ként hivatkozik. Eddig köztudott volt, hogy a zenei mogul poliamorikus kapcsolatban él Yung Miamival és a definíció alapján még más nőkkel is.

P. Diddy
Forrás: Northfoto

A Grammy-díjas előadónak öt korábbi gyermeke már felnőttkorú. Quincy Combs 1991-ben született, édesanyja a néhai Kim Porter modell-énekesnő, aki 2007-ben hunyt el tragikusan. Quincy biológiai apja nem Diddy volt, dez énekes örökbe fogadta felesége gyermekét. Szintén Kim az anyukája Diddy további három gyermekének: King (Christian) Combs 24 éves, az ikerlányok, Jessie James és D’Lila pedig 15 évesek.

Justin Combs Diddy második gyermeke (a vér szerinti gyerekek közül az első), 1993-ban született, anyja Misa Hylton stylist és divattervező. A gyönyörű, most 16 éves Chance 2006-os, Diddy és Sarah Chapman üzletasszony gyermeke. Sarah évek óta barátja volt P. Diddy-nek, bár a pár soha nem randevúzott nyíltan. Chance születésének hírére Kim Porter kijelentette, hogy Diddy elárulta őt, és szakított vele – ekkor már várandós volt az ikrekkel.

Az bizonyos, hogy a sztárnak nem okoz majd gondot tisztességesen felnevelnie minden utódját, hiszen az 53 éves P. Diddy jelenleg is aktív, minden idők egyik legsikeresebb vállalkozója. Hat stúdió albumot adott ki az idők folyamán; megalapította saját lemezkiadóját, a Bad Boy Records-t; segített elindítani Mary J. Blige és Mariah Carey karrierjét és több tucat filmben szerepelt.

Forrás: pagesix.com
Borítókép forrása: Northfoto