Barion Pixel Megszületett Meghan és Harry második gyermeke – Különleges nevet kapott – Coloré

Megszületett Meghan és Harry második gyermeke – Különleges nevet kapott

2021. 06. 06.

Harry és Meghan még Valentin-napon jelentették be, hogy érkezik a második kisbabájuk, aki legnagyobb örömükre kislány lesz.

Természetesen annak rendje és módja szerint rögtön elkezdődtek a találgatások, hogy vajon milyen nevet fognak választani a picinek. Sokan a Lily, Allegra, Maya, May, és az Izabella nevekre tették a voksukat.

Prince Harry Engagement
Forrás: northfoto.com

Azóta eltelt majdnem 4 hónap és ma hivatalosan is bejelentették, hogy Meghan életet adott a kislányának, aki nemcsak egészséges és gyönyörű, hanem egy egészen szépséges és különleges nevet kapott szüleitől.

A kis jövevény a Lilibeth Diana nevet kapta. Ezzel nemcsak Diana hercegné, hanem II. Erzsébet királynő előtt is szerettek volna tisztelegni, ugyanis annak idején így szólította őt néhai férje, Fülöp herceg.

Bár az arcát még nem mutatták meg, annyit már tudni, hogy 3 és fél kilóval jött a világra, méghozzá pénteken. A hírt a pár sajtósa osztotta meg a világgal, akik a hírek szerint nagyon boldogok, hogy második legnagyobb álmuk is valóra vált és végre a kis Archie is nagytesó lett. Arról még nincs hír, hogy a királyi család többi tagja mit szól a csodaszép névválasztáshoz, de az uralkodó minden bizonnyal megható gratulációt fog írni unokájának és a feleségének.

Forrás: people.com