Barion Pixel P. Diddy egykori asszisztense kitálalt – Coloré

P. Diddy egykori asszisztense kitálalt

2024. 05. 20.

A meghökkentő videót a Los Angeles-i InterContinental szállodában rögzítették, amikor P. Diddy 2016-ban megtámadta exét, Cassie Venturát.

P. Diddy korábbi asszisztense, Suzi Siegel azt nyilatkozta a felkavaró eset kapcsán, hogy nem volt megdöbbenve, amikor a felvételeket napvilágot láttak, amin a rapper erőszakosan megtámadja egykori párját, Casandra Ventura énekesnőt.

Egyetlen sejtem sem volt meglepődve az eset kapcsán. Nem lepett meg a per, amit Cassie indított az abúzus kapcsán, bár személyesen sosem voltam tanúja a bántalmazásnak.

– mondta el Suzi Siegel.

Siegel mindössze egy évet dolgozott P. Diddy-nek, 2008-tól, és bár nem érte erőszakos viselkedés, elmondása szerint számított arra, hogy a zenész ilyen ember és bármikor képes erőszakosan viselkedni másokkal. A felvétel persze így is sokkolta és borzalmasan érzi magát tőle, mint nő, de megerősíti, hogy abban az egy évbe sosem észlelte, hogy a sztár agresszív lett volna kedvesével.

P. Diddy
Forrás: Thaddaeus McAdams/Getty Images

Egy limuzinban utaztam velük, bulizni mentünk együtt. Azt hiszem, hogy bár soha nem láttam semmit, ami alátámaszthatta volna a perben foglaltakat és azt, amit most láttunk a videón, úgy fogalmaznék, végig éreztem, milyen ember ő és mire képes.

– nyilatkozta Siegel a CNN-nek.

A világsztár ellen a kerületi ügyész korábban is vizsgálódott, ugyanis szexkereskedelem, bántalmazás és egyéb szabálytalanságok miatt indult nyomozás Comb-zal kapcsolatban.

Forrás: Daily Mail
Borítókép forrása: John Lamparski/gettyimages