Barion Pixel P. Diddy videóban reagált a brutális felvételre: „Terápiára járok” – Coloré

P. Diddy videóban reagált a brutális felvételre: „Terápiára járok”

2024. 05. 19.

Egy napja került nyilvánosságra az a videó, amely alátámasztja Cassie állításait, miszerint P. Diddy éveken keresztül abúzálta kapcsolatukban, mind szexuálisan, mind lelkileg.

A rapper, aki egyébként néhány hete kitartóan tagadta az ellene felhozott vádakat, most egy videóban reagált arra a felvételre, ami még 2016. március 5-én készült egy Los Angeles-i hotelben, ahol brutálisan megverte az énekesnőt.

P. Diddy
Forrás: John Lamparski/Getty Images

Mivel teljesen nyilvánvaló volt, hogy P. Diddy látható a felvételen, nem volt más választása mint a megbánás és az őszinteség, bár sajnos pont ez a két dolog hiányzott a bejegyzéséből, ami alá egyből özönleni kezdtek a kommentek.

Másodpercek alatt fogyatkozik a követőtábora, és még a legnagyobb rajongói is elpártoltak mellőle, amire pontosan az említett bűnbánó videója tette fel a pontot az i-re.

Elértem a mélypontot, de nem keresek kifogásokat.

A kamerába nézve Diddy azt mondta:

Olyan nehéz elgondolkodni életed legsötétebb időszakain, de néha ezt kell tenned. A viselkedésem abban a videóban megbocsáthatatlan. Teljes felelősséget vállalok a videóban szereplő tetteimért, undorító vagyok. Már akkor undorodtam, amikor megtettem, most is undorodom magamtól. Azóta szakszerű segítséget kértem, és terápiára járok.

Ezt követően pedig olyat mondott, ami sok hívő embernél kiverte a biztosítékot.

Istentől kellett kérnem irgalmát és kegyelmét…De elkötelezett vagyok, hogy minden nap jobb ember legyek.

Bennfentesek szerint P. Diddy a 2016-os incidenst követően valóban rehabilitációra ment, és nemcsak gyógyulni szeretne, de a vallás is fontos része lett az életének. Sajnos azonban a többség szemében ez mit sem ér, főleg, hogy a pár héttel ezelőtti posztjában pont lányait hozta fel példának, miért is nem merne soha kezet emelni egy nőre…

Forrás: Daily Mail
Borítókép forrása: Paras Griffin/Getty Images