Barion Pixel Az egész világot sokkolta a P. Diddy-ről kiszivárgott videó, amin brutálisan veri meg volt barátnőjét – Coloré

Az egész világot sokkolta a P. Diddy-ről kiszivárgott videó, amin brutálisan veri meg volt barátnőjét

2024. 05. 19.

Szó szerint sokkolt mindenkit az a felvétel, ami egy napja szívárgott ki a hiphop világ 3. leggazdagabb emberéről, P. Diddy-ről.

Mint ismeretes, pár hónapja derült fény arra, hogy volt élettársa, Cassie beperelte szexuális bántalmazás és családon belüli erőszak miatt, végül peren kívül megegyeztek. Itt azonban nem tudott fellélegezni a rapper, ugyanis Cassie-nek hála egyre többen és többen mertek kilépni a nyilvánosságra, hogy ők is P. Diddy áldozatai.

P. Diddy és Cassie
Forrás: Getty Images

Bár a hiphop mogul mindent tagadott, sőt igazi bosszúhadjáratot indított azok ellen, akik felmertek lépni vele szemben. A CNN egy olyan videót tett közzé, amelyen brutális módon veri meg akkori barátnőjét, Cassie-t. A felvételen – ami egy Los Angeles-i hotelben készült – látszik, hogy az énekesnő a lifthez siet, majd P. Diddy egyszál törülközőben siet utána és majd nagy erővel a földre löki, rugdossa és ütlegeli. Ezt követően a ruhájánál fogva vonszolja vissza a szobába, ahol az arcát verte meg ököllel.

Az esetet egyébként Cassie megemlítette a bíróságra benyújtott beadványában, majd kiemelte, hogy az incidens után később visszament a szállodába, mert rettegett, hogy még többet árt majd neki a rapper. Érkezése után azonban a személyzet kérte meg, hogy forduljon vissza és menjen a lakására, ugyanis minden bizonnyal ők is látták a biztonsági felvételeket, amit végül 50 ezer dollárért vett meg P. Diddy a szállodától.

Forrás: Page Six
Borítókép forrása: Getty Images