Barion Pixel Az 53 éves Catherine Zeta-Jones nem a férjével karöltve érkezett új sorozatának bemutatójára – Coloré

Az 53 éves Catherine Zeta-Jones nem a férjével karöltve érkezett új sorozatának bemutatójára

2022. 12. 08.

A csodálatos színésznő, Catherine Zeta-Jones a Nemzet Aranya Disney+-os széria eseményén egy csinos, fiatal férfival jelent meg.

Az 53 éves Catherine Zeta-Jones ezúttal úgy gondolta, hogy nem férjét, Michael Douglast kéri fel kísérőnek, hanem közös fiukat, a 22 éves Dylan Michael Douglast. A fess fiatalember örömmel vett részt a nem mindennapi vörös szőnyeges eseményen szépséges édesanyjával, aki a Disney+-on debütáló sorozat, a National Treasure: Edge of History főszereplője.

Catherine Zeta-Jones és fia, Dylan
Forrás: Northfoto

A bemutatót az El Capitan színházban tartották Los Angelesben. Mindketten az alkalomhoz méltóan öltöztek fel, Catherine egy kifinomult, apró részleteiben díszített, merész ruhát viselt, melyben olyan volt, mint a végzet asszonya, de kicsit eszünkbe juttatja Morticia Addamset is, akit a friss Wednesday sorozatban játszik. Erre erősített rá sötét sminkje, füstös ajkai is. Fia, Dylan egy háromrészes dohánybarna öltönyt választott az eseményre, narancssárga nyakkendővel.

Dylan ez év májusában végezte el az egyetemet, a szülei pedig mérhetetlenül büszkék voltak fiukra, aki politológus diplomát szerzett a Brownon. A fiú fantasztikus géneket örökölt tehetséges szüleitől, bomlanak utána a lányok, kapott már modell ajánlatot is, ám őt egyelőre hidegen hagyja a szórakoztatóipar, nem tervez szülei nyomdokaiba lépni.

Dylan Michael Douglas
Forrás: Northfoto

A premieren Catherine Zeta-Jones-hoz csatlakoztak színésztársai is: Antonio Cipriano, Jake Austin Walker, Lisette Olivera, Zuri Reed, Lyndon Smith és Jordan Rodrigues. A Nemzet Aranya franchise új alkotása december 14-én debütál majd a streaming szolgáltatónál.

A színésznő eddig olyan filmek lenyűgöző sztárja volt, mint a Zorro álarca, a Mellékhatások, az Ocean’s Twelve – Eggyel nő a tét, a Terminál, a Briliáns csapda vagy éppen zenés Chicago című film.

Forrás: people.com
Borítókép forrása: Northfoto