Barion Pixel Catherine Zeta-Jones bőrének 4 titka – Coloré

Catherine Zeta-Jones bőrének 4 titka

2022. 08. 27.

24 éve már, hogy a Catherine Zeta-Jones 1998-ban megkapta Elena szerepét A Zorro maszkjában, és a szépsége azóta sem halványult egy szemernyit sem.

Catherine Zeta-Jones egyszerre bájos, titokzatos, finom, mégis elegáns és kissé hűvös. Olyan különleges géneket örökölt, melyek garantálják ezt a hatást, és a makulátlan megjelenést 50 felett is. A színésznő mint tudva levő, hamarosan újabb nagy mérföldkőhöz érkezik karrierjében, hiszen ő lesz a legújabb Morticia Addams, a Netflix Wednesday sorozatában. Ehhez pedig külön jól jön, hogy arca szinte olyan, mint a márvány.

Catherine Zeta-Jones
Forrás: Northfoto

A kétgyermekes anyuka nemcsak a szerelemben hűséges, hanem a kozmetikumok terén is. Sok éve az Elizabeth Arden márka nagykövete és állítja, hogy sokat köszönhet az Eight Hour Creamnek a jó adottságai mellett. Ám Zeta-Jones hallgat a szakemberekre is, és szívesen tovább is adja a megszerzett tudást. Így derült fény arra a négy dologra, amit nagyon fontosnak tart az arcápolásban.

1. Fényvédő

„Amit egy utazásra magammal vinnék? A férjem, a gyerekeim, az útlevelem és a fényvédő krém. Fényvédő, fényvédő, fényvédő, fényvédő! Tényleg kezd brutális lenni már az időjárás, és meg kell védenünk a bőrünket. Minden nap használom, szeretem ha egészségesen barnulok” – mesélte egy Instagramos kérdezz-felelekben.

2. Hámlasztó gél

A gyönyörű színésznő minden héten finom hámlasztó gélt is alkalmaz az arcápolás terén, hiszi, hogy az elhalt hámsejteket csak így lehet megfelelően eltávolítani. Ha ez megvan, már könnyen lesz üde és megújult a bőr.

3. Hidratáló olaj

Catherine Zeta-Jones saját hidratáló olajat kever ki magának, amely gyógynövények olajos formuláit tartalmazza, de sajnos nem árulja el a pontos receptet. Ezt szokta felvinni éjszakára vagy az Elizabeth Arden krém alá.

4. A fizikai sérülések kerülése

És amit a dermatológusától hallott, és szigorúan betart: sosem nyúl a bőréhez. Ezt úgy kell érteni, hogy sosem nyomkodja, karcolja, kapargatja. A szakember szerint ugyanis a fizikai sérülés sokkal több bajt okozhat, mint hinnénk, rengeteg fertőzést előidézhet, és a bőr struktúráját is károsítja.

Ez is érdekelhet

Catherine Zeta-Jones 54 évesen megvált a védjegyétől – Új külseje nagyon megosztó

Catherine Zeta-Jones 54 évesen is az egyik legszebb színésznő, akinek hosszú, dús, sötétbarna haja igazi védjegyévé vált. Legújabb szerepe kedvéért azonban rövid szőkére váltott. Ha szeretnél többet tudni a változásról, olvasd el a cikkünket!

Forrás: elle.com