Catherine Zeta-Jones 54 évesen megvált a védjegyétől – Új külseje nagyon megosztó

2022. 06. 03.

Catherine Zeta-Jones legújabb szerepe kedvéért drasztikus változásra szánta el magát.

Catherine Zeta-Jones 54 évesen is az egyik legszebb színésznő, akinek hosszú, dús, sötétbarna haja igazi védjegyévé vált. Legújabb szerepe kedvéért azonban rövid szőkére váltott. Na, persze nem igaziból, mindössze egy tökéletesen élethű parókát húzott a fejére, ami több rajongóját is megtévesztette.

Catherine Zeta-Jones
Forrás: Northfoto

A gyönyörű színésznőt a Nemzet aranya című sorozat forgatásán kapták lencsevégre, amelyben ő fogja alakítani a főszereplőt. A történet szerint Catherine Zeta-Jones egy Billie nevű milliárdos szerepében tűnik majd fel, aki önerőből érte el sikereit, így nincs olyan dolog, ami gondot okozhatna számára – legyen szó legális vagy illegális ügyekről. A többi részletet azonban még homály fedi, de sokak szerint a Disney+ nagy reményeket fűz a már jól ismert film sorozatformátumához.

Catherine Zeta-Jones
Forrás: YouTube

Catherine Zeta-Jones mellett Lisette Alexis lesz a másik főszereplő, a jó kislány, akinek karaktere szintén a történet középpontjában fog állni. A sorozat producere Jerry Bruckheimer, a rendezője pedig Jon Turteltaub lesz, aki az eredeti két film rendezője is volt.

Catherine Zeta-Jones az elmúlt években sem állt le a filmezéssel, olyan nagyszabású produkciókban láthatta a közönség, mint a Griselda Blanco életét feldolgozó Kokain bárónő, a Gyilkos lelkek, a Viszály és a Queen America. A készülő Nemzet aranya széria mellett pedig ő fogja játszani Morticia Addamst a Wednesday című sorozatban.

A karrierje mellett a magánélete is irigylésre méltó. Férjével, Michael Douglas-szel huszonkét éve élnek boldog és kiegyensúlyozott házasságban. Nagyobbik gyermekük, Dylan néhány napja érettségizett le és a hírek szerint a Brown Egyetemen folytatja a tanulmányait.

Ez is érdekelhet:

Gwendoline Christie

Az Addams family – Galád család filmtörténeti mérföldkőnek tekinthető, hiszen nincs ember, aki ne ismerné és szeretné. A karakterek eredetileg egy 1938-as képregényben elevenedtek meg Charles Addams rajzoló által. És bár az első film Raúl Juliával, Anjelica Houstonnal és Christina Riccivel már 30 éves, a történet töretlen népszerűségnek örvend. A Netflix pedig végre elhozza a sorozatot, ami Wednesday iskolás éveit mutatja be, legfrissebb hírek szerint pedig Gwendoline Christie is szerepelni fog benne. Ha szeretnél többet megtudni a szériáról, olvasd el a cikkünket!

Forrás: dailymail.com