Barion Pixel A Trónok harca sztárja is csatlakozott a Netflix Addams family sorozatához – Coloré

A Trónok harca sztárja is csatlakozott a Netflix Addams family sorozatához

2021. 09. 17.

Igazi csemegének ígérkezik a Wednesday Addams életét bemutató széria, amit a rajongók már tűkön ülve várnak.

Az Addams family – Galád család filmtörténeti mérföldkőnek tekinthető, hiszen nincs ember, aki ne ismerné és szeretné. Eredetileg egy 1938-as képregényben elevenedtek meg Charles Addams rajzoló által.

'addams Family Values' By Barry Sonnenfeld, Usa, 1993.
Forrás: Northfoto

És bár az „első” film Raul Juliával, Anjelica Houstonnal és Christina Riccivel már 30 éves, a történet töretlen népszerűségnek örvend. A különleges család sztorija jóval előbbre nyúlik vissza, mint a ’91-es film, de igazán ez tekinthető mérföldkőnek. Utána jött a második rész, a különféle animációs spinoffok, ám 2021-ig kellett várni, hogy a karakterek ismét hús-vér szereplőkké váljanak.

A Netflix hozza majd el a sorozatot, ami Wednesday iskolás éveit mutatja be. A legfrissebb hírek szerint pedig maga Gwendoline Christie fog benne szerepelni. A Trónok harcában megismert zsoldosnő az Addams lány iskolájának igazgatóját játssza majd, aki nagyon rossz viszonyt ápol egykori iskolatársával, Morticia Addams-szel.

Aki esetleg lemaradt róla, annak eláruljuk, hogy Wednesday-t Jenna Ortega kelti élete, míg Morticia Addams szerepében a fantasztikus Catherine Zeta-Jones kerül képernyőre. Férjét, Gomezt pedig Luis Guzman alakítja. És ha mindez nem lenne elég garancia, hogy egy igazi sikerszéria várható, a rendező a legendás Tim Burton. A sorozat első évada 8 részből áll majd.

Forrás: variety.com