Barion Pixel Hihetetlen, milyen egyszerű az 51 éves Catherine Zeta-Jones fittségének titka – Coloré

Hihetetlen, milyen egyszerű az 51 éves Catherine Zeta-Jones fittségének titka

2021. 07. 14.

A gyönyörű színésznő 20 évet is letagadhatna, kirobbanó formáját azonban nem csak a genetikának köszönheti.

A hollywoodi szépség alakja a mai napig tökéletes, bőre üde, arról nem beszélve, hogy árad belőle a fittség és boldogság. Ezt gyakran meg is osztja közösségi oldalain, legutóbb például Instagram videójában. Catherine ugyanis sosem titkolja, mitől van ilyen mesés formában, sőt, szeretné rajongóit is inspirálni egy jobb életmódra.

37th Annual Afi Life Achievement Award To Michael Douglas
Forrás: northfoto.com

A walesi sztár a Zorro álarca című filmmel rabolta el a férfiak szívét, de a mai napig ugyanazzal a bájjal rendelkezik. Már számos interjúban elmondta, hogy mindezt a természetességnek és a megfelelő életmódnak köszönheti, nem pedig a szépészeti beavatkozásoknak – bár nem tagadja, hogy vett volna már igénybe ilyesmit. Az viszont valóban látszik rajta, hogy ha egyszer-egyszer volt is botoxon, komolyabb átalakításnak sosem vetette alá magát.

A színésznő a mély izmokat edző, és a lelket is egyensúlyba hozó mozgásformákra esküszik, úgy mint a jóga és a bodyart. Szeret egyszerre elmélyülni, megtalálni az összeköttetést a földanyával (vagy a tenger istenével egy jachton jógázva), és még az izmait is edzeni a hosszan kitartott ászanákkal. A bodyart és az egyéb lassú mozgások tökéletesen edzik az izmokat és a bőr tónusosságát is növelik.

Persze ez a szemlélet a megfelelő étrenddel is párosul, a sztár kerüli a gyorsan felszívódó szénhidrátokat, sokat hidratál, reggelire rostban gazdag granolákat és zabkását eszik, ha pedig szeretne pár kilót leadni, akkor a mediterrán diétát vagy a ketogén étrendet veti be.

Forrás: elle.com