Barion Pixel Jennifer Lopez megosztotta 7 mantráját, ami szépségének záloga – Coloré

Jennifer Lopez megosztotta 7 mantráját, ami szépségének záloga

2021. 07. 13.

A gyönyörű sztár már elmúlt 51 éves, ezért nem csoda, hogy a mai napig kíváncsi rá a világ, hogyan képes megőrizni a fiatalságát.

Jennifer korát lehetetlen megállapítani és a legtöbbek szerint a világ egyik legszebb nője. Bőre makulátlan, alakja nőiesen tökéletes. Az év elején elindította saját kozmetikai márkáját is, amit sok évig fejlesztettek, hogy elérhetővé tegye mindenki számára azokat a hatóanyagokat, amelyek fiatalos megjelenését garantálják. Emellett a popsztár elmondta, milyen egyéb módokkal tartja magát fiatalon.

'gigli' By Martin Brest, Usa, 2003.
Forrás: northfoto.com
  • Pozitív megerősítések. JLo minden nap mantrázik, elmondja magának, hogy mindig és minden életkorban fiatalos és egészséges. A pozitív önértékelés szerinte a siker egyik kulcsa.
  • Azzá válsz, amire gondolsz. Jen szerint nagyon fontos, hogy belül milyenek vagyunk. A gonosz, kapzsi, másoknak ártó személyiség végül kívülről is formát ölt. Aki figyel arra, hogy jó legyen, segítsen és szeressen másokat, az megkapja ajándékba a szép és jóságos külsőt is. Vagyis a szépség belülről fakad.
  • Lopez nagyon hisz a gondolatok erejében. Abban is, hogy gondolattal teremtünk meg mindent, valamint, hogy a pozitív gondolatok képesek hosszú távon megváltoztatni az életünket. Tehát tudatosan igyekezzünk a negatív gondolatokat elengedni.
  • Hitelesség. Sosem adja a nevét olyan dologhoz, ami mellett nem tud 100%-ig kiállni. Így van ez a zenével, a filmszerepekkel, a kozmetikumával vagy bármilyen reklámmal. Szerinte fontos, hogy hiteles maradjon, ne adjon le az értékekből, amiket képvisel, és mindig magas minőséget jelentsen a neve, mind materiálisan, mind szellemileg.
  • Semmi plasztika. A latin-amerikai díva a mai napig tagadja, hogy bármilyen szépészeti kezelése lett volna. Szerinte, ha azt elkezdi valaki, akkor nincs megállás, ráadásul, ha egyszer hiba csúszik a gépezetbe, arra mi fázunk rá. Ő csakis a legjobb minőségű kozmetikumokban hisz, és nagy figyelmet fordít bőre fényvédelmére.
  • Felejtsük el a kort. Kozmetikai márkája azt hirdeti, hogy az embereknek azt kell hallaniuk „Csodálatosan nézel ki.” Nem pedig azt, hogy „Milyen jól nézel ki 50/70/35 évesen”.
  • A szépség sokszínű, egyedi és elfogadó. A sztár szerint senki ne hasonlítgassa másokhoz magát. Nem számít a bőrszín, a kor, az alkat, hiszen a szépség rengetegféle és nem szabad egy ideálhoz mérni magunkat. Legyünk büszkék arra, amilyenek vagyunk!