Barion Pixel Megszületett Lindsay Lohan kisfia – Coloré

Megszületett Lindsay Lohan kisfia

2023. 07. 17.

Az Apád-anyád idejöjjön!, a Bajos csajok és a Nem férek a bőrödbe sztárja, Lindsay Lohan idén tavasszal jelentette be várandósságát, most pedig megérkezett a kis jövevény.

A néhány hete a születésnapját ünneplő 37 éves színésznő, Lindsay Lohan és férje, Bader Shammas kisfiút üdvözölhettek családjukbanerősítette meg a színésznő képviselője a People magazinnak hétfőn.

Son Luai – mely egy arab név, jelentése pajzs vagy védelmező – Dubaiban született, pontos születési dátumát egyelőre nem közölték. „Lindsay Lohan és pénzügyi szakértő férje, Bader Shammas egy gyönyörű, egészséges fiút üdvözölhettek, akit Luainak hívnak. A család odáig van a szeretettől” – mondta a sajtós.

Júniusban az Allure-nak adott interjújában a Bajos csajok színésznője megnyílt arról az előtte álló szakaszról, melyben elsődleges célja, hogy egyensúlyba hozza karrierjét és anyaként. „Alig várom, hogy lássam, milyen érzés lesz csak anyának lenni” – mondta Lohan a portálnak. „Ezek örömkönnyek. Bár most ez valószínűleg a baba okozta érzelem. Jó értelemben elsöprő.”

Lindsay Lohan elárulta, hogy kapott némi mentorálást ezen a területen, és azt mondta, nemrég beszélt Jamie Lee Curtisszel, és annyit mondott: „Csak hozd magaddal a babát, és minden rendben lesz.”

A People nemrég mikrofonvégre kapta a színésznő édesanyját, Dina Lohant is az izgalmas hír kapcsán, mondván, akinek elmondása szerint lánya régóta szeretne anya lenni. „Lindsay mindig is szerette a gyerekeket, mert én szeretem őket és édesanyám úgy szintén; én egy vagyok négy testvér közül” – mondta az újdonsült nagymama. „Nagy családunk van, ezért mindig is szeretett volna gyerekeket. És annyira anyai. Isabelle, az unokahúga mindig odaszalad hozzá, amikor csak meglátja.” Dina Lohan hozzátette azt is, hogy az időzítés „tökéletes” Lohan és férje számára. „A férje olyan édes, és nagyon boldogok. Egyszerűen igazán boldogok és készen állnak.”

A színésznő nem tétlenkedett a babavárás során sem, néhány napja egy Instagram-posztban mutatta be érkező bababútor- és dekorkollekcióját, melyet a Nestiggel közösen alkottak meg.

Lohan és Bader Shammas 2021-ben jegyezték el egymást, előtte nagyjából két évvel jöhettek össze, de kapcsolatukat mindig is óvták a nyilvánosságtól, az esküvőről is csak hónapokkal később szerzett tudomást a média.

Borítókép forrása: James Devaney / Getty Images