Barion Pixel A 36 éves Lindsay Lohan elárult titkot: ez történik mindig, ha beszélni akar Jamie Lee Curtis-szel – Coloré

A 36 éves Lindsay Lohan elárult titkot: ez történik mindig, ha beszélni akar Jamie Lee Curtis-szel

2022. 12. 04.

Lindsay Lohan és Jamie Lee Curtis kapcsolata már lassan két évtizede tart. Annak idején a Nem férek a bőrödbe című filmben alakítottak anya-lánya párost, és bár azóta egy filmben sem szerepeltek együtt, a barátságuk szoros maradt.

Botrányos évek vannak Lindsay Lohan háta mögött. Számos celebbarátja fordított neki hátat, kivéve Jamie Lee Curtis, aki nemcsak kiállt mellette, de azóta is heti rendszerességgel beszélnek egymással.

Karácsonyi Románc 36 éves sztárja egy nemrég készült interjúban beszélt arról, hogy igencsak vicces dolgot kell tennie, ha kapcsolatba akar lépni színésztársával.

Minden alkalommal – nem tudom, miért van így –, de ha e-mailt küldök neki… szeret egy tesztkérdéssort adni, amit meg kell válaszolnom. Ezek általában valami olyasmik, amelyek korábban történtek egy filmforgatáson…

– árulta el nevetve Lindsay Lohan, aki ma már hagyománynak tartja Jamie módszerét.

Az interjúból az is kiderült, hogy az egykori fényes jövő előtt állt sztár egyszer megbukott a teszten, és Curtis annyit írt neki, hogy:

Nem, nem te vagy az, szia!

Végül egy személyes videó meggyőzte, Lindsay pedig megígérte, hogy komolyabban veszi ezeket a feladatokat. Lindsay Lohan egyébként korábban drogbotrányai és rendőrségi ügyei miatt lett szép csendben törölve a hollywoodi színészelit köreiből.

Lindsay Lohan és Jamie Lee Curtis
Forrás: Northfoto

Szerencsére a kapcsolatainak és üzleti érzékének köszönhetően azonban így is sikerült szert tennie gazdagságra és a siker is újra az élete része lett. Férjhez ment és a filmes karrierje is helyreállt. Idén két karácsonyi filmben is szerepet kapott a Netflixen.

Nem férek a bőrödbe
Forrás: Northfoto
Forrás: justjared.com
Borítókép forrása: Northfoto