18 év után jön a Bajos csajok folytatása? Lindsay Lohan és Amanda Seyfried is rábólintanának

2022. 12. 01.

Vajon hogyan folytatódhatna a kétezres évek kedvelt tini drámája, a Bajos csajok?

Lindsay Lohan és Amanda Seyfried Cady és Karen szerepében brillíroztak a Bajos csajokban (Mean Girls), lassan húsz évvel ezelőtt. Az ikonikussá vált film az amerikai középiskola sivár társadalmi hierarchiájában navigáló tinédzsereket mutatta be, rengeteg humorral. A való életben azonban a színésznők régi barátok, és egy nemrégiben készült interjúban a film forgatásáról, az azóta eltelt időről, Hollywood buktatóiról beszélgettek, és arról is, hogy szeretnének-e egy folytatást a Bajos csajoknak.

Bajos csajok
Forrás: Northfoto

A válasz egyértelmű igen volt: mindketten szívesen visszatérnének szerepeikhez, még akkor is, ha eltelt majdnem két évtized. A többi karaktert játszó Rachel McAdams vagy épp Jonathan Bennett a mai napig aktív színészek és valószínűleg ők is bevonhatóak lennének a projektbe.

Amanda Seyfried aztán aggódva vetette fel, hogy az eredeti rendezője, Tina Fey nagyon elfoglalt, ezért úgy gondolja, hogy elég csekély az esély rá, hogy elkészüljön a következő Bajos csajok film. Lohan – aki nemrég tért vissza a filmezéshez a Netflixen megjelent Karácsonyi románcban – pedig azt mesélte, ő hallott egy zenés változatról is, de azt egyáltalán nem szeretné, mert szerinte a folytatásnak ugyanolyan hangvételűnek és stílusúnak kellene lennie, mint az eredeti.

Bajos csajok
Forrás: Northfoto

A barátnők között az is szóba került, mennyire volt jó vagy rossz, hogy fiatalon kezdtek el színészkedni. Köztudott, hogy a kétezres évek sikereit követően Lindsay Lohan karrierje kisiklott, alkohol- és drogproblémái lettek, és csak most sikerült ismét megvetnie a lábát Hollywoodban. Amanda Seyfried szerint veszélyes a túl korai ismertté válás, és nem csoda, ha Lindsay nem bírt a teherrel. Lohan azt mondta erre, ha újra kezdené, lehet, hogy nem jönne ilyen korán Los Angeles-be, de most már jól van ez így.

Forrás: hollywoodreporer.com
Borítókép forrása: Northfoto