Barion Pixel Lindsay Lohan és Jamie Lee Curtis a mai napig őrzik titkukat – Coloré

Lindsay Lohan és Jamie Lee Curtis a mai napig őrzik titkukat

2021. 10. 20.

A Halloween 62 éves sztárja elárulta, hogy közös forgatásuk óta tartják a kapcsolatot a kissé botrányos életű színésznővel.

A magyar gyökerekkel rendelkező Jamie Lee és a Bajos csajok egykori sztárja, Lindsay Lohan még 2003-ban forgatták együtt, a Nem férek a bőrödbe (Freaky Friday) című filmet, melyben egy varázslatnak köszönhetően az anya-lánya páros egy időre testet cserélt.

'freaky Friday' By Mark S Waters, Usa, 2003.
Forrás: Northfoto

A film persze nagyon vicces és bonyodalmakkal teli perceket okozott, hiszen Jamienek kellett egy tinédzser karakterét játszania, Lindsay-nek pedig egy ötvenes anyukát.

A forgatások közben sokszor nagy szünetek voltak a következő jelenetig, így egy Justin Timberlake számot hallgattak közösen, a Like I Love Yout, aminek a rap részét feltett szándékuk volt megtanulni. „Nem ment valami jól, rengeteget nevettünk ezen és a halandzsázásunkon” – mesélte nemrég egy interjúban Curtis.

A dalszövegből pedig megszületett köztük a titkos kód, amivel most is azonosítani tudják egymást, ha bárki meg akarná vezetni őket. A mai napig váltanak SMS-eket, és ilyenkor mindig játékból bedobják a titkos kódot, amit lehet, hogy már nem is olyan nehéz kitalálni, miután elárulták a dal címét.

Jamie Lee Curtis mindezt akkor mesélte el, amikor a Halloween Kills – magyarul Gyilkos Halloween – film kapcsán kérdezgették. A franchise újabb darabja már látható a mozikban, és úgy tűnik, Michael Myers soha az életben nem fog eltűnni a Föld színéről.

Forrás: justjared.com
0 /eletmod/sztarok/lindsay-lohan-es-jamie-lee-curtis-a-mai-napig-orzik-titkukat/