Barion Pixel Jamie Lee Curtis még a haját is megváltoztatta a Halloween Kills premierje miatt – Coloré

Jamie Lee Curtis még a haját is megváltoztatta a Halloween Kills premierje miatt

2021. 10. 14.

Tegnap, azaz október 13-án volt Amerikában a Halloween franchise újabb részének premierje, amelyen természetesen a filmek főszereplője, Jamie Lee Curtis is tiszteletét tette.

A színésznő mindig is a kortalan szépség megtestesítője volt, aki egy nemrég készült interjúban pontosan arról beszélt, hogy a mai torz online világ milyen hatással van a fiatalabb generációk szépségről kialakult képéről.

"halloween Kills" Photocall The 78th Venice International Film
Forrás: Northfoto

A 62 éves Curtis szerint ugyanis, ha egyszer a plasztika felé vesszük az irányt, soha többé nem kapjuk vissza az eredeti külsőnket. Ő maga, éppen ezért, már jó ideje az ősz hajú sztárok táborát erősíti, ami elképesztően jól áll neki. Most azonban kivételt tett, méghozzá legújabb filmjének, a Halloween Kills című horrornak a premierjén, ahol rövid, ősz haja helyett szőkén lépett a vörös szőnyegre.

A rajongókat teljesen meglepte, hiszen Jamie a filmjeiben sem hajlandó megválni eredeti ezüstös tincseitől, így érthetetlen volt számukra, hogy mégis mi volt rá ekkora hatással. Szerencsére a többi szereplőt, sőt még a közönséget is jobban megnézve gyorsan rájöttek a rajongók, hogy mindössze egy jelmezről és egy parókáról van szó, ami ugyan nem áll rosszul a színésznőnek, mégis mindenki megkönnyebbült a tudattól, hogy másnap már nem lesz rajta.

A franchisenak egyébként ez lesz a 12., pontosabban az utolsó előtti része, mivel 2022-ben végleg pont kerül a világhírű horrorkarakter, Michael Myers gyilkos ámokfutására és arra, miért teszi ezeket a szörnyű dolgokat.

Forrás: harpersbazaar.com