Barion Pixel Jamie Lee Curtis elárulta, hogy kisebbik lánya transznemű – Coloré

Jamie Lee Curtis elárulta, hogy kisebbik lánya transznemű

2021. 07. 30.

A csodás színésznő egy nemrég készült interjúban nyílt meg őszintén, ahol a családjáról is megosztott egy fontos hírt.

Jamie Lee Curtis az AARP The Magazinban erősítette meg, hogy fiatalabb csemetéje, Thomas – új nevén, Ruby – transznemű.

jamie_lee_curtis
Forrás: northfoto.com

Bár nagyon ritkán oszt meg bármit is a magánéletével kapcsolatban, most úgy érezte nemcsak a fia, hanem az egész LMBTQ+ közösség érdekében kell elmondania a saját, megélt tapasztalatait és érzéseit. A beszélgetés során elárulta, hogy az egyik legnagyobb beidegződést hagyta maga mögött az elmúlt időszakban, amely nem más, mint a nemek pontos meghatározása. Óriási büszkeséggel nézte végig fia átalakulását, aki férfiból lett nő. Thomas, azaz most már Ruby, 25 éves és számítógépes játéktervező, jövőre pedig oltár elé viszi élete szerelme. De, ha ez nem lenne elég, az esküvőt Jamie szervezi.

A Halloween-filmek sztárja és férje, Christopher Guest nagyon boldogok, hogy lányuk végre úgy élheti az életét, ahogy azt ő is szeretné. Jamie egyébként azt is elmondta, hogy Ruby tanította meg őt arra, hogy az ember bármikor változtathat a sorsán, ha van elég bátorság benne.

Az elmúlt években egyre nagyobb lett az elfogadás a világ számos pontján az LMBTQ+ közösséggel szemben. Sőt, mi több számos sztár árulta már el, hogy az ő gyermekei között is van transznemű. Többek között Megan Fox, Cher vagy éppen Chralize Theron.

Forrás: insider.com