Megkérték a Bajos csajok színésznőjének kezét – Így közölte a hírt

Az egykori fényes színészi karrier előtt álló Lindsay Lohan a példa rá, hogy sosem szabad lemondani a szerelemről.

A Bajos csajok színésznője, ugyanis megannyi botránnyal, szerelmi csalódással és összeomlással a háta mögött ismét IGENT mondott, méghozzá Bader Shammas-nek, aki egyébként a Credit Suisse globális befektetési bank alelnöke. Bár nem tették közszemlére, már 2 éve alkotnak egy párt. Először 2020-ban röppentek fel olyan pletykák, hogy az üzletember és a 35 éves Lohan között szerelem szövődött.

2004 Mean Girls Movie Set
Forrás: Northfoto

A nagy hírt természetesen saját Instagram oldalán osztotta meg, mégpedig egy édes fotóval, amelyhez a következő szöveget írta:

„A szerelmem. Az életem. A családom. A jövőm.”

Lindsay kezén egy csodaszép gyémántgyűrűt is látni, akárcsak a boldogságot az arcán, hogy végre rátalált élete nagy szerelmére. Az idáig vezető út azonban nem volt egyszerű, hiszen több sikertelen kapcsolatot is maga mögött tudhat, amely többek között elviselhetetlen viselkedése miatt alakult így. A sok viszontagság ellenére úgy fest a színésznő azon volt, hogy megváltozzon, amit a jelek szerint vőlegénye is értékel.

A szerelem és az eljegyzés mellett pedig a karrierjében is pozitív változások történtek. Ha minden igaz egy karácsonyi romantikus filmben tér vissza, méghozzá a Netflixen.

Forrás: justjared.com

Ha tetszett a cikk, mutasd meg az ismerőseidnek is!

NEKED AJÁNLJUK

A sikeres nők hét szokása