Barion Pixel Lindsay Lohant ilyen makulátlan arccal még nem láttuk – Coloré

Lindsay Lohant ilyen makulátlan arccal még nem láttuk

2022. 08. 29.

Lindsay Lohan szinte felismerhetetlennek tűnt a közösségi médiában közzétett fotóján. El is indultak a találgatások, hogy mi okozhatott ekkora változást.

Ezúttal nem a túltolt plasztikai beavatkozás mutatkozott meg az Apád-anyád idejöjjön! színésznőjének arcán, sőt, Lindsay Lohant ilyen tökéletesnek még talán sosem láttuk. A 36 éves Lohan teljesen másképp nézett ki a képen, mint az elmúlt években megszokhattuk, hiszen bőre tökéletesen sima volt, tekintete csillogó, jellegzetes szeplői pedig nem látszottak. A képhez a #bts hashtaget írta (avagy behind the scenes, tehát egy kulisszák mögött készült fotóról lehet szó), a poszt szövegének pedig azt, hogy „Glam time”.

Lindsay Lohan
Forrás: Northfoto

A színésznő hófehér, tollas vállal kialakított ruhát viselt, megjelenése már-már angyalszerű volt, és bizonyára használt valamilyen szépítő filtert, de még így is feltűnt, hogy mennyire tökéletes és harmonikus a sminkje. Frizurája pedig rendezett, lágyan omló és egészségesen fénylő volt. A stylistok aranyból és zöld drágakövekből készült nyaklánccal egészítették ki a megjelenését.

A glam fotózás előkészületeiről később egy videó is felkerült a netre, amin látszik, hogy Lindsay Lohan szűrők nélkül is csodaszép. Ez persze köszönhető annak is, hogy magánélete és karrierje is rendben van, jó ideje botránymentes és kiegyensúlyozott az élete. A Netflixszel aktív szerződése van, több filmje is várható, közben pedig júliusban egybekelt szerelmével, Bader Shammasszal.

Lindsay Lohan
Forrás: Northfoto

A Bajos csajok sztárja egy podcastot is indított áprilisban, melynek címe The Lohdown, és amelyben különféle influenszerekkel készít interjúkat.

Tényleg nagyon örömteli a rajongóknak, hogy az egykori gyerekszínész, popénekes és későbbi botrányhősnő végül révbe ért, és újra sikeres.

Ez is érdekelhet:

Lindsay Lohan a Netflixen tér vissza 8 év kihagyás után

Lindsay Lohan nagy kihagyások és komoly életmódbeli küzdelmek után újra látható lesz, méghozzá két filmben is! A Falling for Christmas című filmben egy újgazdag, elkényeztetett szálloda-örökösnőt alakít, aki síbalesetet szenved, majd teljes amnéziába esik. A film valószínűleg csak év végén kerül fel a streaming szolgáltató kínálatába, de már most sok rajongója várja az egykori tinisztár Netflixes debütálását. Ha szeretnél többet tudni a témában, olvasd el a cikkünket!

Forrás: dailymail.com