Barion Pixel A 36 éves Lindsay Lohan ritkán látott modell húgával mutatkozott – Ali egyszerűen gyönyörű – Coloré

A 36 éves Lindsay Lohan ritkán látott modell húgával mutatkozott – Ali egyszerűen gyönyörű

2023. 02. 11.

Lindsay Lohan az elmúlt egy-két évben ismét régi fényében tündököl, amit az is nagyon jól bizonyít, hogy a Netflixen több filmben is láthattuk szerepelni 2022-ben.

Most azonban nem ő, hanem húga került a figyelem középpontjába, aki igaz, hogy még csak 29 éves, nem igazán szereti maga körül a felhajtást. Bár sikeres modell lett, általában botrányos nővére miatt került ő is a sajtó figyelmének középpontjába, most viszont szerencsére tehetsége és a New York-i divathét kapcsán hallatott magáról.

A szépséges Ali – aki egyébként színésznőként is feltűnt már több sorozatban – csütörtökön Christian Siriano bemutatóján volt modell. Nővére, a 36 éves Lohan pedig egészen Dubajból utazott New Yorkba, hogy 29 éves húgát láthassa végig vonulni a tehetséges tervező kifutóján. Senki sem gondolná, hogy ennyi botrány és családi dráma után is remek viszonyt ápolnak a testvérek, de nemcsak az lepett meg sokakat, hogy szoros maradt Lindsay Lohan és Ali között a testvéri kapcsolat, hanem a sztár megdöbbentően gyönyörű megjelenése is.

Míg egy időben szörnyen aggasztó volt, mit művel a testével az alkohol és drogok, addig ennek ma már nyoma sincs. Lindsay sugárzó és kifejezetten üde volt a divateseményen, szépségét pedig a bronz színű szettje csak még jobban kiemelte. Alit híres nővére mellett édesanyja, Dina is megnézte, aki bár 60 éves múlt, még mindig lenyűgözően fiatalos, így a színésznőnek és modell húgának volt honnan örökölnie a jó géneket.

Lindsay Lohan és Ali
Forrás: Northfoto

Lindsay Lohan vörös tincseit Danielle Priano fodrász készítette el, míg natúr sminkjét Kristofer Buckle mestersminkes. Megjelenését két Cartier LOVE karkötővel egészítette ki, amelyek körülbelül 7000 dollárba kerültek, illetve egy pár gyémánt fülbevalót is viselt, ami egyszerre tette sikkessé, mégis kifinomulttá a külsejét.

Ali Lohan
Forrás: Northfoto

Lindsay Lohan 2022-es éve kétség kívül a legszerencsésebb volt az elmúlt időszakban, hiszen júliusban férjhez ment Bader Shammas-hoz, valamint színésznőként is sikerült újra az élvonalba kerülnie.

Forrás: justjared.com
Borítókép forrása: Northfoto
0 /eletmod/sztarok/lindsay-lohan-es-huga/