Barion Pixel Liam Neeson meglepő dolgot árult el a szexuális életéről és a vallásáról – kiderült, miért nem jár gyónni – Coloré

Liam Neeson meglepő dolgot árult el a szexuális életéről és a vallásáról – kiderült, miért nem jár gyónni

2023. 08. 28.

Liam Neeson Conan O’Brien podcastjének egy közelgő epizódjában arról fog beszélni, hogy miért hagyta abba a gyónást még tinédzser korában.

A tinédzser Liam Neeson felfedezi a szexuálitását

Liam Neeson bár vallásos embernek tartja magát, katolikus családban nevelkedett fel, szentmisékre járt és segédkezett a templomban, de a tinédzser kora óta nem gyónt, most pedig azt is elárulta, hogy miért döntött így.

Az észak-ír színész egy pénteken közzétett klipben, amely szerint Conan O’Brien podcastjének egyik következő epizódjának vendége lesz, mesélte el a furcsa esetet. A videóban részletezte, hogy az őszintesége miatt hogyan döntötte el, hogy soha többé nem fog gyónni menni.

Megtanultam, hogyan kell otthon, a takaró alatt kényeztetni magam

– kezdte Liam Neeson visszaemlékezve a tinédzserkori önmagára. Elmondta, hogy utánanézett a szónak is, hogy mi a neve. Rájött, hogy maszturbálásnak, maszturbációnak hívják azt, amit csinál. Végül arra jutott, hogy ebből nem lehet baj, ártalmatlannak tűnt.

Liam Neeson
Kép forrása: NBC / Contributor / NBCUniversal / Getty Images

Liam Neeson, aki tinédzserkorában amatőr bokszoló volt, azt mondta O’Briennek, hogy a vallomás idején „még mindig bokszolt”. Felidézte, hogy jellemzően „nagy esemény” volt, amikor egy misszionárius érkezett a városba Afrikából, Gabonból vagy Kongói Demokratikus Köztársaságból, és hogy egy ilyen misszionáriussal gyónni menni „nagy dolog” volt. (Neesont egyébként egy helyi pap után nevezték el Liamnek.) Ő pedig miután megtanulta a maszturbáció szót, úgy döntött, hogy meggyónja a tettét a hittérítőnek.

Így hagyott fel a gyónással

A 15 éves Liam Neeson a gyónása során ügyesen azzal kezdte, hogy unalmas apróságokat mesélt el, például vitákat a családjával, mielőtt végül elárulta volna, hogy maszturbált. Azt mondta, a gyóntatója olyan hangosan kezdet el méltatlankodni, hogy „az öregasszonyok a gyóntatószék előtt” elkezdtek „térdelni és imádkozni”. Hozzátette, hogy a férfi „dübörgő” hangja lehetővé tette számukra, hogy „mindent halljanak”.

Micsoda?!

– mondta Liam Neeson utánozva a gyóntatóját.

Ez a fickó, szó szerint olyan dolgokat mondott, hogy: ‘A szőr benövi a tenyeredet, mielőtt 21 éves lennél! Hagyd abba ezt a gonosz gyakorlatot!’

Mivel mindezt kiabálta, Neeson soha többé nem ment el gyónni, ekkor volt utoljára.

Liam Neeson
Kép forrása: Bravo / Contributor / NBCUniversal / Getty Images

Forrás: Huff Post, GQ

Borítókép forrása: Jo Hale / Contributor / WireImage / Getty Images

0 /eletmod/sztarok/liam-neeson-vallas/